Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningskonsulter till stor byrå i Solna jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningskonsulter till stor byrå i Solna på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Redovisningskonsulter till stor byrå i Solna

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Trivs du i en roll där affärsmässighet och relationsskapande är två viktiga framgångsfaktorer? Vill du jobba på ett bolag som ligger i framkant när det kommer till teknologi och redovisningsexpertis? Nu söker vi flera Redovisningskonsulter inom AP/AR till en av de ledande leverantörerna inom redovisning- och lönetjänster i Norden. Tjänsten är placerad i Solna.


Arbetsbeskrivning:

Du kommer i rollen som Redovisningskonsult fokusera på arbete med reskontran, fokus kommer främst att ligga på kundreskontran men även leverantörreskontraarbete kan förekomma. Till stor del består arbetet av hantering av inkommande ärenden från kundens kunder. Samarbete och arbete med nearshoringbolag är centralt och även att ha en god affärsrelation och partnerskap med kunden. Du kommer ingå ett team om 10 personer. På byrån finns mycket erfarenhet och kompetens och därmed möjlighet till stort kunskapsutbyte. Kunden arbetar i ekonomisystemet Raindance.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a.:

• Kundreskontraarbete i form av hantering av bland annat kundinbetalningar och påminnelser
• Hantering av kravprocessen
• Kontakt med inkassobolag
• Allmän kundsupport

Vem är du?

Vi söker dig med relevant utbildning inom ekonomi och minst 2 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kundreskontra. Du har förståelse för hela flödet och kan självständigt driva processen inom kundreskontra. Du har vana av att arbeta med kontoavstämningar och att ha varit delaktig i bokslutsarbetet. Vidare har du goda kunskaper i Excel. Har du erfarenhet av större bolag och ekonomiflöden ses det som meriterande.  Vidare bör du känna dig bekväm med att prata engelska och ha lätt för att hantera olika system.
Som person är du relationsskapande och tycker om att knyta nya kontakter både internt och externt. Du är självgående i ditt arbetssätt och ser till att saker blir gjorda. Du är van att arbeta mot uppsatta deadlines och bra på att planera din tid.

Du erbjuds

En spännande roll som Redovisningskonsult där du blir en del av ett team med hög kompetens och stort engagemang. Tjänsten omfattar heltid med start 1:a september och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.
Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall [ Email address blocked ]

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Rekommenderade jobb

Redovisningskonsulter till stor byrå i Solna
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltid
Ekonomiassistent sökes till deltidsuppdrag
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltidsanställd
Junior Jurist
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Malmö Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 82891BF2087E418B9463A856E0FD8B60