Jobbet Redovisningskonsult till Younited Professionals har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Redovisningskonsult till Younited Professionals publicerad av Skill

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Norrköping
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Har du goda erfarenheter av redovisning och vill ha en ny spännande roll med utvecklingspotential? Vill du jobba på ett företag där man lägger stort fokus på att vara en attraktiv arbetsgivare? Då kanske rollen som redovisningskonsult på Younited Professionals är din nästa utmaning? Läs mer om rollen nedan och hör gärna av dig om du har fler frågor!

Om företaget
Ekonomibyrån Younited Professionals startades 2006 och har sedan dess drivits av Ola Lindgren med familj. Younited Professionals är en grupp ekonomibyråer som arbetar under samma namn och finns på fem orter i Sverige. Idag arbetar sju personer på byrån på Drottninggatan i Norrköping. Konsulttjänsterna Younited Professionals erbjuder innefattar allt inom redovisning och rådgivning för små och medelstora företag i regionen.

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningskonsult kommer dina uppgifter ha en stor variation. Arbetsuppgifterna innebär bland annat löpande bokföring, månads- och årsbokslut, in- och utbetalningar, fakturering samt kontakt med olika kunder och leverantörer. Även andra relevanta arbetsuppgifter kan förekomma. Då rollen har stor möjlighet att utvecklas kan arbetsuppgifterna komma att variera under tidens gång. På Younited Professionals värnar man om en hållbar arbetsmiljö för alla anställda och lägger stor vikt vid att alla ska hitta en bra balans i livet. I rollen som redovisningskonsult blir du del av en grupp som har stort engagemang för jobbet men där även livet utanför arbetet får ta stor plats. Alla jobbar prestigelöst för att tillsammans jobba för att ge kunderna den bästa servicen.

Din profil
För att passa för rollen som redovisningskonsult ser vi att du har en utbildning inom ekonomi/redovisning eller att du skaffat dig kompetens genom yrkeserfarenhet. Du behöver känna dig bekväm med och ha tidigare erfarenhet av arbete med ekonomi och redovisning, och kunna arbeta självständigt med alla delar i processen. Som person är du driven och orädd med höga ambitioner för ditt arbete. Du motiveras av att känna utmaning i dina arbetsuppgifter och strävar alltid efter en effektiv lösning på uppkomna problem. Vi ser att du är en nyfiken person som ständigt letar nya utmaningar och har förmågan att kunna motivera dig själv i ditt arbete. Samtidigt som du är innovativ i ditt tänkande är du också noggrann i ditt sätt att arbeta. Som redovisningskonsult kommer du jobba tillsammans med andra i ett team men rollen ställer också stora krav på självständighet.

Ansökningsförfarande
Känner du igen dig i beskrivningen är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då behovet är omgående. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvariga rekryterare Martina Lundahl, martina.lundahl@skill.se, 011-19 94 72 eller Petra Pyk, petra.pyk@skill.se, 011-19 94 66. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3645

Liknande jobb

Assistent till viktigt uppdrag Norrköping Randstad AB
Administrativ assistent Finspång Unik Resurs

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till