Jobbet Redovisningskonsult till T redovisning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Redovisningskonsult till T redovisning publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Timrå

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta som redovisningskonsult på T redovisning AB i Timrå. Här får du arbeta med externa kunder och den interna ekonomin i koncernen.

Information om uppdraget:

Som ekonom på T redovisning arbetar du med den löpande bokföringen för externa kunder samt övriga bolag inom koncernen. T redovisning består idag av tre stycken konsulter som växlar mellan att arbeta mot bolag inom den egna koncernen samt externa kunder som nyttjar redovisningstjänster. Som redovisningskonsult här får du möjligheten att på sikt arbeta mycket brett. Du kommer arbeta tätt med övriga konsulter och har god möjlighet att lära dig på jobbet allt eftersom.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där StudentConsulting hanterar processen och du blir direktanställd hos T redovisning. Utdrag ur belastningsregister och ekonomisk bakgrundskontroll är en del i rekryteringsprocessen.
Placeringsort är Timrå i T redovisnings lokaler. Arbetstid vardagar kontorstid. Tillträde Januari 2019 eller enl. överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid.

Detta söker vi:

Du som söker har tidigare erfarenhet av arbete inom ekonomi. Inledningsvis kommer du främst arbeta med löpande bokföring, reskontra och löner. T redovisning ser gärna att du på sikt vill arbeta med bokslut, skattedeklarationer och rådgivning. Det absolut viktigaste är att du vill växa inom yrket. Det är meriterande med utbildning inom ekonomi men ej ett krav. Då detta är en liten ekonomiavdelning som hanterar ekonomin för bolag inom den egna koncernen och externa kunder är det viktigt att du är duktig på att växla mellan arbetsuppgifter och ser dig själv som flexibel. Du är en lyhörd person som vill lära dig och inte är rädd för att fråga.

Låter detta som ett intressant uppdrag så tycker vi att du ska söka så snart som möjligt. Vi jobbar löpande med urval och intervju och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Holmer på ida.holmer@studentconsulting.com

Om arbetsgivaren:

T redovisning AB hjälper mindre och medelstora aktiebolag att sköta och hantera sin företagsekonomi. Kom in, prata ut. Tillsammans hittar vi lösningen för dig och ditt företag. Välkommen till en kunnig och kostnadseffektiv hjälpreda i ditt vardagsföretagande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45814

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till