Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningskonsult till Outsource - Redovisning och Rådgivning, i Malmö jobb i Malmö på PAf Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningskonsult till Outsource - Redovisning och Rådgivning, i Malmö på PAf Rekrytering AB

Redovisningskonsult till Outsource - Redovisning och Rådgivning, i Malmö

PAf Rekrytering AB Malmö, Skåne län Heltid

Outsource är en byrå med fokus på entreprenörskap och företagande med tjänster inom rådgivning och redovisning. Byrån startades för att vi har ett starkt intresse för ekonomi och för att vi även såg ett stort behov av bättre lösningar för små och medelstora företag. Vi ser alltid till vår kunds hela affär och inte enbart till redovisningen. Vi är engagerade i våra klienters verksamheter och ser gärna att man vänder sig till oss för sina företagsrelaterade behov. Det är få saker som vi inte kan lösa inom våra etablerade nätverk.  

Vi möjliggör ett bekymmersfritt företagande! Se närmare[ Link removed ] [ Link removed ]

Om tjänsten
Vi erbjuder dig en riktigt spännande och intressant tjänst. Vi är en byrå som verkligen drivs av att arbeta nära våra kunder och med alla delar av deras löpande behov av bokföring, bokslut, lön och rådgivning. Som en av våra erfarna Redovisningskonsulter har du naturligtvis egna kunder – främst ägarledda, mindre aktiebolag. Du blir en av våra ambassadörer och ett viktigt bollplank, i nära samarbete med kunniga kollegor. Vi arbetar alltid i kundteam/par (ansvarig och stödjande) och vårt interna administrativa stöd ger dig möjlighet att fokusera på det som är viktigt och utvecklande för dina kunder. I våra uppdrag är den rådgivande rollen alltid mycket uppskattad och för oss har det alltid varit en tydligt prioriterad del av vårt erbjudande. Vi sitter centralt i nyrenoverade lokaler på Skeppsbron 3, i Malmö, men naturligtvis går det bra att välja hemmakontoret, de dagar som det passar dig bättre. Du rapporterar direkt till vår VD.

Om dig
Du har förmodligen en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, men det är ännu viktigare att du har med dig flera års erfarenhet, från en liknande roll med ett eget kundansvar.  Du är van vid att arbeta med stor yrkesmässig bredd och du trivs med den omväxling som det ger. Vi värdesätter din erfarenhet och ditt genuina intresse för bokslut/redovisning (lön) men du behöver inte vara auktoriserad (FAR/SRF). Du är intresserad av digitaliseringen och tar gärna till dig de effektiviseringar/nya arbetssätt som det ger. Naturligtvis är du en van användare av systemstöd (t.ex. Visma/Fortnox) och du behärskar både svenska och engelska, flytande, i tal och skrift.   

Som person har du en hög samarbetsförmåga, är kvalitetsinriktad, strukturerad och självgående. Du har ett genuint intresse av service och vet med dig att du är en ansvarstagande entreprenör – är bra på att prioritera och har en naturlig blick för det som effektiviserar och driver utvecklingen framåt.  

Kontakt
Vi samarbetar med PAf Rekrytering i denna rekrytering. Du söker tjänsten genom att registrera din ansökan och CV via länken nedan eller på [ Link removed ] . Efter fullgjord registrering finns du i PAf:s databas och kan komma att bli kontaktad i framtida rekryteringar, även om inte denna tjänst skulle bli aktuell.

Tillträde till tjänsten kan ske omgående. Vi arbetar därför med ett löpande urval för intervjuer.

Sista ansökningsdag: 2022-01-30.

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta PAf Rekrytering, i Malmö: 
Björn P Larsson: 072-572 36 70 eller via mail: [ Link removed ]

Välkommen med din ansökan.

Sökord: redovisningskonsult / bokslut / redovisning / bokföring / löneadministration / årsredovisning

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 183767