Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningskonsult till Ludvig & Co i Luleå jobb i Luleå på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningskonsult till Ludvig & Co i Luleå på Randstad AB

Redovisningskonsult till Ludvig & Co i Luleå

Randstad AB Luleå, Norrbottens län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du erfaren inom ekonomisk redovisning? Vill du vara med och göra skillnad? Då bör du söka det här jobbet som redovisningskonsult på Ludvig & Co i Luleå! 

Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, och här får du möjlighet att vara rådgivare till företag i varierande branscher och storlek. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling och fastighetsförmedling, vilket ger dig som medarbetare på Ludvig & Co möjlighet till inblick i hur experter inom andra områden jobbar. 

För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.


ansvarsområde.

Som rådgivare på Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara företagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare. 

I nära samarbete med våra kunder kommer du att arbeta med kvalificerad rådgivning för att hjälpa våra kunder att utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter kommer bland annat att bestå av:
  • löpande konsultation, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning
  • uppdragsansvar och kundansvar
  • skapa långsiktiga relationer med befintliga och potentiellt nya kunder
  • att tillsammans med kontorschef revidera uppdrag för att effektivisera arbetsfördelning
På kontoret i Luleå värdesätter vi engagemang och tillsammans arbetar vi på ett proaktivt arbetssätt. Vi värdesätter medarbetare som vill växa och att vi tillsammans tar ett ansvar för kontoret utveckling.


kvalifikationer.

För att lyckas behöver du ha en akademisk examen inom ekonomi, inriktning redovisning och några års erfarenhet av arbete med ekonomisk redovisning. Alternativt så har du annan eftergymnasial ekonomiutbildning, motsvarande minst 120 högskolepoäng, inriktning redovisning, och minst 10 års erfarenhet av arbete med ekonomisk redovisning. Du behöver vara duktig i svenska och engelska i tal och skrift, och du har erfarenhet från arbete som rådgivande redovisningskonsult. Eftersom Ludvig & Co:s målsättning är att vara företagarens bästa vän, så är det en förutsättning att du är serviceminded, trevlig och utåtriktad. 

Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult  eller har erfarenhet inom ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund.


ansökan.

I den här rekryteringen har Ludvig & Co valt att samarbeta med Randstad Rekrytering. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att höra av dig till Randstads rekryteringskonsult Christer Sjögren, som nås på telefonnummer 073-357 00 93 eller på mail: [ Email address blocked ] . 

Varmt välkommen med din ansökan på www.randstad.se där du kan bifoga ditt CV och personliga brev. Vänligen observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar på annat sätt. 

Sista ansökningsdag är den 5 december 2021. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201365437