Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningskonsult till Leansa AB jobb i Stockholm på Serveoffice

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningskonsult till Leansa AB på Serveoffice

Redovisningskonsult till Leansa AB

Serveoffice Stockholm, Stockholms län Heltid
Leansa AB utgörs av redovisningskonsulter som står för trygghet och kvalitet. De servar små och medelstora företag med redovisnings- och lönetjänster och har gjort det med framgång sedan bolaget grundades 2012. Sedan dess har de vuxit stabilt och är nu redo för nästa fas i tillväxtresan. Läs gärna med på www.leansa.se.
Serveoffice har fått i uppdrag att rekrytera en redovisningskonsult till Leansa AB. Tjänsten är på heltid med placering i Alvik. Start enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning
I rollen som redovisningskonsult hos Leansa har du ansvar för ett antal kunder för vilka du sköter delar av, eller hela, ekonomiflödet. Från fakturahantering och kontering till årsbokslut och deklarationer. Mer detaljerat innebär tjänsten bland annat:
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Moms- och skattefrågor
  • Bokslutsarbete och upprättande av årsredovisning (K2 och K3)
  • Konsultation rörande ekonomi, exempelvis i budget- och prognosfrågor.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har full koll på det ekonomiska flödet i ett företag. Den har du troligtvis fått genom tidigare erfarenhet av liknande roller där du kanske haft ekonomiskt ansvar för en liten koncern, eller jobbat på en annan redovisningsbyrå.
Eftersom det kan förekomma kunder som inte talar svenska är det av vikt att du behärskar, utöver svenska, engelska i både tal och skrift.
För att trivas hos Leansa är det av betydelse att du är noggrann och ambitiös. Du är angelägen om att leverera med kvalitet och har ett mindset präglat av professionalism och service. Du är van vid, och uppskattar en tämligen lugn atmosfär och har inget emot att arbeta självständigt.

Om företaget
Leansa sitter i moderna lokaler i Alvik med nära till butiker och fina promenadslingor. De har emellertid en högst flexibel inställning till var arbetet utförs och när man kommit in och lärt sig rutiner och processer går det utmärkt att arbeta, exempelvis, hemifrån om man vill det. De har ett mycket trevligt klimat på arbetsplatsen med en härlig välvilja, humor och lättsamhet. De lägger större vikt vid kvalitet i arbetet än flashiga after works och cocktail-partys.
Du tillhör ett team bestående av 5 medarbetare.

Ansökan och kontakt
I den här processen samarbetar Leansa med Serveoffice. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom oss på Serveoffice men du kommer anställas direkt hos Leansa. Skicka in din ansökan snarast via formuläret nedan. Du kommer då få ett bekräftelsemail med en länk till vår testmiljö som du behöver gå igenom för att komplettera din ansökan. Notera att urvalet görs löpande och att vi inte tar emot ansökningar via mail. Frågor kring tjänsten besvaras av Cissi Silvstam på 070-564 13 70 eller [ Email address blocked ] alternativt Mårten Forslund på 070-314 63 56 eller [ Email address blocked ] .

Om Serveoffice
Serveoffice är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som med passion och expertis levererat kvalitet i över 30 år. Vi rekryterar och tillsätter konsulter på tjänstemannasidan primärt inom kompetensområdena ekonomi, hr och lön. Serveoffice har de senaste fyra åren certifierats som en av Sveriges allra bästa arbetsplatser enligt undersöknings- och konsultföretag Great Place to Work.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: SE-120122