Jobbet Redovisningskonsult till Guide Revision AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningskonsult till Guide Revision AB publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Partille

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av arbete som redovisningskonsult, redovisningsekonom eller liknande? Söker du nya utmaningar? Då bör du se hit!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en Redovisningskonsult till vår kund Guide Revision. Guide Revision AB är en revisionsbyrå med ca 40 anställda som huvudsakligen verkar i Göteborgsregionen, med kontor i Jonsered och Alingsås. Guide Revision tillhandahåller revisions-, redovisnings - och lönetjänster samt rådgivning inom redovisnings - och skatteområdena. Guide Revision AB är en del av nätverket Baker Tilly. Guide Revision erbjuder en verksamhet med stor framåtanda, kvalité i fokus, omtanke och respekt för individen samt en kreativ miljö.

Guide Revision AB har flyttat till nya och fräscha lokaler i Jonsereds fabriker och du kommer tillhöra redovisningsteamet om 12 kollegor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Redovisningskonsult:
- Löpande bokföring
- Månadsbokslut och årsbokslut
- Deklarationer
- Kundkontakt och rådgivning mot kund

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos Guide Revision AB. Tjänsten kommer att starta efter överenskommelse men hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Detta söker vi:

- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna yrkeshögskola inom redovisning.
- 2-3 års erfarenhet som redovisningsekonom/redovisningskonsult inom redovisningsbyrå, med god erfarenhet av redovisning och bokslutsarbete.
- Behärskar svenska i tal och skrift.
- Mycket god datorvana.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är självständig, kunskapstörstig, positiv och driven. Du har ett proaktivt arbetssätt och ett kvalitetstänk.

Stämmer ovanstående in på dig? Gör din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49700

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till