Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

redovisningskonsult till Grant Thornton i Stockholm jobb i Stockholm på Grant Thornton Sweden AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
redovisningskonsult till Grant Thornton i Stockholm på Grant Thornton Sweden AB

redovisningskonsult till Grant Thornton i Stockholm

Grant Thornton Sweden AB Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du redovisningskonsult och vill ha en ny utmaning på en arbetsplats där du kan växa? Då ska du läsa vidare, det här kanske är ditt nästa drömjobb! Nu finns möjligheten att på Grant Thornton stärka Sveriges näringsliv tillsammans med härliga kollegor, entreprenörer och tillväxtbolag! Med oss får du arbeta i en skön tillsammans-kultur där du får växa och utvecklas nära våra kunder. Jämställdhet och hållbarhet är också självklara delar om du väljer oss. Ta chansen att bli en del av vårt team inom Ekonomiservice i Stockholm.


ansvarsområde.

Som redovisningskonsult arbetar du nära kunden med att leverera kvalificerad redovisning och rådgivning. Du kommer att leverera månads- och årsbokslut, deklarationer, årsredovisningar och hjälpa kunden med lika typer av analyser. Vid mer komplexa redovisningsfrågor är det du som bidrar med din kompetens till kunden. Du är lyhörd för kundens behov och ger råd och stöd där det behövs för att utveckla kundens affärer. Det är också du som du har ett fokus på att tillsammans med övriga i teamet utveckla kundrelationen i uppdragen och att coacha och stötta nya konsulter. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och att ge service. Förutom det så har du en akademisk examen eller motsvarande och 3–5 års erfarenhet av att arbeta som redovisningskonsult. Dina kunskaper i redovisning och beskattning är på topp och du är bekväm med att leda andra i kunduppdrag. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Det är en stor fördel om du är Auktoriserad redovisningskonsult eller har planerat att bli det. Vårt sätt att arbeta är modernt och digitalt och vi hjälper våra kunder att vidareutvecklas till effektiva och säkra ekonomiprocesser. Har du erfarenhet av systemimplementation är det därför en stor fördel för framtida uppdrag hos oss.

För att trivas och bli framgångsrik hos oss önskar vi att du lever upp till de framgångsfaktorer som Grant Thorntons medarbetare röstat fram - skapa goda relationer, förnyelse och förbättring, ansvarstagande och glädje i vardagen. Detta innebär att vi söker dig som visar intresse och förståelse för våra kunders affär, bidrar till ett öppet klimat där vi hjälper varandra framåt, levererar med kvalitet och på utsatt tid samt har ett positivt mindset och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Det här är den perfekta rollen för dig som vill kombinera att arbeta med redovisning, ha många kontaktytor och att ge service till kunder!ansökan.

Låter det här som en roll som passar dig? Hör av dig idag, vi vill gärna komma i kontakt med dig nu! 

I den här rekryteringen samarbetar Grant Thornton med Randstad Finance. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult 
Mari Jehrlander 076-643 38 25. 

Start för tjänsten är så snart som möjligt, placering på vårt kontor i centrala Stockholm. I januari 2022 kommer vi att flytta in i nya moderna lokaler på Kungsgatan. Vi hoppas du vill vara med oss då!

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Rekommenderade jobb

redovisningskonsult till Grant Thornton i Stockholm
Grant Thornton Sweden AB Stockholm Heltid
revisor till Grant Thornton i Stockholm
Grant Thornton Sweden AB Stockholm Heltidsanställd
Konsultchef till Randstad Life Sciences Uppsala
Randstad AB Uppsala Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201348737