Jobbet Redovisningskonsult till Bokförar'n har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningskonsult till Bokförar'n publicerad av Norén & Lindholm

Heltidsanställd
Hallstahammar

Arbetsbeskrivning

Bokförar’n finns i Kanalhuset, ett företagshotell, som är vackert beläget vid Skantzsjön ca 5 minuter från järnvägsstationen. Vi är en auktoriserad redovisningsbyrå via SRF och kvalitetssäkrade genom ISO 9001. Vi är i dagsläget sju medarbetare och har just nu behov av att utöka personalstyrkan för att kunna hantera ökad efterfrågan av våra tjänster och inflödet av nya kunder. På byrån finns två auktoriserade redovisningskonsulter och nu hoppas vi bli en till.

Dina arbetsuppgifter:

 • Du ansvarar och utför redovisningsuppdrag åt dina kunder vilket innefattar löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar, deklarationer (inkomst och skatt), avstämningar och lönehantering.
 • Du har eget kundansvar och du skapar en nära och långsiktig kontakt med kunderna genom att vara kundorienterad, serviceinriktad och initiativrik.
 • Det mesta arbetet sker på vårt kontor men ibland är du placerad ute hos kund. Våra kunder är mindre och medelstora företag i varierande branscher.

Din bakgrund och profil:

 • Dokumenterad generell kunskap inom ekonomiområdet och i synnerhet inom redovisning (auktoriserad eller ambition att snart bli med formella kraven på plats) och gärna också lönehantering.
 •  Du har jobbat med redovisning på en byrå och är van med att hålla många bollar i luften samtidigt.
 • Som redovisningskonsult får du full insyn i kundernas ekonomi och vi värnar om att du som medarbetare har en hög moral/etik och med din integritet tar du fullt ansvar för dina arbetsuppgifter.
 • Det är en fördel om du har jobbat i olika administrationsprogram, på Bokförar’n arbetar vi med BL Administration, BL Bokslut och BL skatt men har även kunder som använder sig av Fortnox och olika Visma-program. Vi arbetar även med Officeprogrammen som du givetvis har kunskap om.
 • Noggrann, strukturerad, effektiv, stresstålig, självständig och förtroendeingivande är egenskaper vi värderar. Vi har en lättsam och positiv stämning på företaget.

Vi erbjuder:

 • Ett omväxlande arbete på heltid där du kommer att få eget ansvar för dina kunder.
 • För att aktivt hänga med i utvecklingen inom branschen erbjuder vi möjlighet att vara med på webbutbildningar, seminarier och kurser.
 • Olika förmåner som t ex träningsbidrag, möjlighet till utbildning via webb eller på kurs.
 • Möjlighet till distansjobb någon dag per vecka – vi har all information i en molnserver.

Placeringsort: Hallstahammar

Läs gärna mer på www.bokforarn.se

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan senast 13 september. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Lisa Tojkander hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Välkommen!

Referens

norenlindholm2011

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till