Jobbet Redovisningskonsult till Baker Tilly har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningskonsult till Baker Tilly publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Till Baker Tilly söker vi dig som vill ta nästa steg till en snabbfotad organisation. Vi erbjuder dig korta beslutsvägar, högt i tak och tydliga utvecklingsambitioner.

Information om uppdraget:

Har du tidigare arbetat med redovisning? Kanske har du erfarenhet av några års arbete på byrå, eller i en tidigare roll haft ett övergripande ekonomiskt ansvar?

Baker Tilly genomsyras av ett affärsmässigt tänk och lyssnar på kunden och ger råd därefter. De erbjuder ett kundnära och serviceorienterat arbetssätt där vardagen berikas med nya frågeställningar av skiftande slag. Du jobbar i centralt belägna lokaler och tillsammans med 15 andra kollegor hjälps ni åt att axla ansvar och jobba framåt.

Redovisningskonsultens arbetsuppgifter är varierande inom redovisning, bokslut, rådgivning och deklarationer. Arbetet innebär mycket kundkontakt och förutsätter en hög grad av servicekänsla.

I denna process sköter StudentConsulting rekryteringen men du blir direkt anställd av Baker Tilly.
Läs mer om Baker Tilly på deras hemsida: www.bakertillyumea.se

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet inom yrket eller av liknande arbetsuppgifter. Du har god förmåga att skapa kundrelationer, är social och nätverkande. Antingen är du redan auktoriserad inom redovisningen, i annat fall ser vi gärna att du har ambitionen att bli auktoriserad. Du blir en viktig del i att bygga och utveckla vårt företag för framtiden. Vi ser även positivt på om du har erfarenhet av lönearbete. Vi söker dig som sporras av möjligheten att vara med och forma framtidens revisionsbyrå. Du gillar ett positivt arbetsklimat med fantastiska kollegor där ni tar ansvar och hjälper varandra.

Välkommen in med din ansökan eller hör av dig så berättar vi mer!

Om arbetsgivaren:

Baker Tilly startades i Umeå år 2009 och vi jobbar framförallt med revision och redovisning. Bolaget ägs lokalt men ingår i nätverket Baker Tilly som finns både i Sverige och internationellt. Det innebär korta beslutsvägar och en flexibel organisation samtidigt som vi har tillgång till kompetenta kollegor och specialister runt om i landet. Vi på Baker Tilly vill vara det självklara valet för företagare oavsett om de behöver hjälp med revision, redovisning, deklarationer eller hela administrationen. På kontoret i Umeå är vi ca 15 medarbetare varav två är auktoriserade revisorer och två auktoriserade redovisningskonsulter. Baker Tilly jobbar framförallt med små och medelstora ägarledda bolag och personerna bakom dessa, men vi har också uppdrag från större, noterade bolag och offentlig verksamhet. Våra kunder finns huvudsakligen i Umeås närområde samt i Västerbottens inland. Den som anlitar Baker Tilly ska inte bara få en effektiv och kvalitativ tjänst utförd, utan också känslan av lokal närhet och en god relation till nytta och nöje för båda parter.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48794

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till