Jobbet Redovisningskonsult sökes för direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Redovisningskonsult sökes för direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Där arbetsmiljön är inspirerande, utvecklingsmöjligheterna stora och där företagskulturen präglas av engagemang, affärsmässighet och kundnytta? Då läser du helt rätt annons!

Information om uppdraget:

LRF konsult har nämligen blivit utsedda av universums årliga mätning, till en av Sveriges bästa arbetsplatser för tredje året i rad och för dessas räkning söker vi nu en redovisningskonsult som är redo för nya utmaningar.

Hos LRF konsult kommer du att arbeta med olika företagsformer, där din rådgivning, hjälper kunder att driva och utveckla sina verksamheter. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av löpande redovisning, bokslut, deklarationer och företagsekonomisk rådgivning. Du kommer även att ansvara över tillväxt och nykundsbearbetning. På kontoret i Sala arbetar det idag 10st medarbetare, men med totalt 1400 anställda och med en lokal närvaro på 130 orter, kommer du i denna roll ha en viktig del i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor.

Detta är en direktrekrytering där vi stöttar vår kund i sökandet efter lämpliga kandidater. När rätt kandidat är funnen, så kommer LRF att stå som arbetsgivare. Tjänsten är på heltid och belägen på kontoret i Sala. Samtliga kandidater som söker kommer att bearbetas och intervjuas av oss på StudentConsulting och vi ser helst att du enbart söker genom denna kanal.

Detta söker vi:

Vilken utbildning och erfarenhet söker vi?
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi och du har med fördel arbetat ett par år och därigenom fått erfarenhet från redovisningsyrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning. För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi även att du är nyfiken på ny teknik och dess utveckling.

Som person då?
Som person ser vi att du är resultatorienterad, med stort fokus på resultat och måluppfyllelse. Du ser potentiella risker och följer upp ekonomiska följder av dina aktiviteter. Du brinner för affärsutveckling och tar vara på affärsmöjligheter. Du har ett positivt inflytande på verksamhetens tillväxt och lönsamhet. Du är en ”doer” och verkställer planer med engagemang och beslutsamhet, samtidigt som du följer organisationens procedurer och uppnår resultat med hög kvalitet. Du har lätt för att knyta kontakter och bygger starka relationer, där kunden och dess verksamhet står i fokus.

Sist men inte minst så ser du ett stort värde i personlig utveckling. Du är medveten om såväl styrkor som utvecklingsbara sidor och utnyttjar möjligheter till kunskapsinhämtning och karriärutveckling.

Passar denna beskrivning in på dig? Då tycker vi att du lägger fjärrkontrolle åt sidan och knåpar ihop ett cv redan nu. Inte vill du väl missa chansen att bli en del av Sveriges bästa arbetsplats?

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44870

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till