Jobbet Redovisningskonsult har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningskonsult publicerad av Aspia

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Är du en driven och engagerad redovisningskonsult som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Följ med oss på vår spännande resa! Aspia har just bildats, men är marknadsledande redan från start - det ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare.

Ditt uppdrag

Vi på Aspia söker nu redovisningskonsulter till vårt kontor i Västerås. Tjänsten är på heltid och start under våren 2019 eller enligt överenskommelse.

Som redovisningskonsult hos Aspia har du en omväxlande och självständig roll vilket kräver engagemang och initiativförmåga samt ansvarskänsla.

Du arbetar på uppdrag av kund och arbetet utförs främst på det egna kontoret men kan även innebära arbete ute hos kund. Vi ser gärna att du är en trygg person som arbetar kvalitativt och noggrant. Det är även mycket meriterande om du är duktig på att se och förstå kundens behov samt ha en bra känsla för affären.

Arbetsuppgifterna består bland annat i att

 • upprätta bokslut och årsredovisningar
 • deklarationer
 • månadsbokslut
 • löpande rapporteringar till kund
 • du ansvarar även för att handleda redovisningsassistenter i deras arbetsuppgifter
 • konsultation och rådgivning i redovisningsfrågor

Hos oss får du en familjär miljö, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som gillar kombinationen av ekonomi och kundvård. Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar.

Nu är vi på plats i våra nya fräscha lokaler i centrala Västerås och vi fortsätter växa! Vi behöver därför fylla på med ännu fler härliga medarbetare! Bli en del av ett fantastiskt gäng och var med på vår spännande resa!” Pernilla Nordahl, Kontorsområdeschef

Vem är du?

En lämplig bakgrund för denna tjänst inom redovisning är

 • högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning
 • erfarenhet av motsvarande arbete från redovisnings- och/eller revisionsbyrå.
 • kunnig inom och/eller har ett intresse för ledarskap

För att du skall trivas i rollen som redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du har en positiv inställning, är driven och trivs i mötet med kunden och har lätt för att etablera nya förtroendefulla kontakter. Du är affärsinriktad och trivs med att utveckla verksamheten och kundens affärer.

Ansökan

Vill du vara med och förverkliga stora drömmar? Skicka din ansökan till oss så snart som möjligt.

I din ansökan vill vi att du bifogar

 • CV
 • Personligt brev
 • Betyg från högsta genomförda utbildning

Urval och intervjuer sker löpande.

Kontakt

För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Pernilla Nordahl, pernilla.nordahl@aspia.se

Den bästa tiden i din karriär

Möjligheterna är oändliga och ambitionerna stora – hos oss har du stora utvecklingsmöjligheter. Genom det arbete du gör och får ta ansvar för, genom dialogen med dina kunder och kunniga kollegor och genom tydlig utvecklings- och utbildningsplanering.

Vårt arbetssätt ligger i framkant och vi utvecklar hela tiden våra digitala tjänster så det känns modernt, kul och effektivt att jobba hos oss. Du får jobba i ett marknadsledande tillväxtbolag med stora möjligheter till en spännande framtid, samlad expertis kring företagande och närhet till bred kompetens och specialister.

Vi sätter människan i centrum och ger dig möjlighet att förverkliga dina drömmar. Vi vill att du som medarbetare ska ha den bästa tiden i din karriär på Aspia och vi är måna om att arbetsliv och privatliv ska funka ihop så att vi, människa och bolag, växer sida vid sida. Hälsa och välmående är något vi värderar högt därför är en flexibel vardag, kollektivavtal och bra förmåner en självklarhet för oss. Vi arbetar ständigt för att skapa en hållbar miljö för våra anställda, idag och imorgon och tillsammans.


Aspia är ett nytt varumärke på en unik resa. Hos oss ges du den ovanliga möjligheten att vara med och utveckla en verksamhet som är marknadsledande redan från start. Vi har 70 kontor runt om i landet, närvaro i hela Norden och 1450 medarbetare som hjälper våra kunder att förverkliga sina drömmar - genom att ge dem möjlighet att göra det de är bäst på.

Aspia levererar redovisning, lönehantering, rådgivning och en mängd andra företagsnära tjänster. Men vi vågar också vara den innovativa nytänkaren som utvecklar nya tjänster i en annars ganska traditionell bransch. Tillsammans leder vi marknaden mot ett enklare, bättre, lönsammare företagande.

Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar, ofta arbetar i team och satsar mycket på varje medarbetares utveckling. Därför kan Aspia mycket väl, redan från start, vara det bästa stället att jobba på för dig som tycker om att förverkliga drömmar.

Referens

35008

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till