Jobbet Redovisningskonsult / Redovisningsekonom till växande bolag i Löddeköpinge har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningskonsult / Redovisningsekonom till växande bolag i Löddeköpinge publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vi söker ansvarsfull redovisningskonsult med fokus på årsredovisningar till växande bolag där du får goda möjligheter att utvecklas inom redovisning.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Marredo.

Om företaget

Marredo är en redovisningsbyrå som har funnits sedan 1992, företaget har sedan dess vuxit och är idag 16 anställda som sitter i moderna lokaler i Löddeköpinge. Marredo skapar en effektiv administration av sina kunders ekonomi och drivs med god förståelse för hur viktig roll IT spelar i detta. Stämningen på kontoret är en bra blandning mellan det professionella och familjära och medarbetare i ett brett åldersspann där det är lätt att trivas.

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningskonsult ska du primärt arbeta med att upprätta årsredovisningar. Här kommer du att hantera både större och mindre bolag tillsammans med tre andra kollegor. Utöver det ska du fokusera på att marknadsföra Marredo till nya kunder som vänder sig till företaget för att få rådgivning och konsultation. Vidare har du god förståelse för löpande redovisning, dokumentation och bokslut. Arbetet präglas av personlig service, digitalisering och rådgivning. Marredo har en tydlig förväntansnivå på sina anställda där rätt inställning och kvalitet i arbetet kommer ge dig goda möjligheter att utvecklas.

Formella krav

• Relevant akademisk utbildning eller liknande erfarenhet från arbetslivet. • Några års erfarenhet från brett redovisningsarbete • Erfarenhet från att självständigt upprätta årsredovisningar • Kunskap om lönesystem (meriterande) • Mycket god datorvana och erfarenhet av integration mellan olika system • Erfarenhet från affärssystem • Tala och skriva obehindrat i svenska och engelska Utöver ovan nämnda krav så ser vi att du är noggrann, strukturerad, effektiv och vara bekväm med ansvar. Du är en prestigelös lagspelare som hjälper till där det behövs och du trivs i en familjär arbetsmiljö. Att kunna stå för sitt arbete och känna stolthet i det du gör är viktigt för dig.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Löddeköpinge Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord:

Referens

2842201

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till