Jobbet Redovisningskonsult, Umeå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningskonsult, Umeå publicerad av Aspia

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Är du en driven och engagerad redovisningskonsult som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Följ med oss på vår spännande resa! Aspia har just bildats, men är marknadsledande redan från start - det ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare. Vi söker nu en redovisningskonsult till vårt kontor i Umeå.

Ditt uppdrag

Som redovisningskonsult hos oss arbetar du på uppdrag av kund och arbetet utförs främst på det egna kontoret men kan även innebära arbete ute hos kund. Hos Aspia arbetar du alltid i ett team med både juniora och seniora kollegor som har ett gott utbyte av varandras erfarenheter. Som erfaren redovisningskonsult kommer du även att handleda och stödja mer juniora medarbetare, varför vi gärna ser att du har ett pedagogiskt sätt och tycker att det är kul att lära ut.

Arbetsuppgifterna består bland annat ut av:

  • Handleda och utveckla juniora kollegor.
  • Löpande rapporteringar och rådgivning till kund.
  • Månatliga kvalitetssäkringar
  • Momsrapport
  • Bokslut
  • Inkomstdeklarationer

Hos oss får du en familjär miljö, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som gillar kombinationen av ekonomi och kundvård. Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar.

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt har annan relevant eftergymnasial utbildning. Vi tror att rätt person har jobbat i en liknande roll tidigare och har erfarenhet av:

  • Upprättande av årsbokslut
  • Årsredovisningar
  • Inkomstdeklarationer

Det är även meriterande om du har erfarenhet från redovisnings- eller revisionsbyrå.

För att du ska trivas i rollen som redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är har en positiv inställning, är driven och trivs i mötet med kunden och har lätt för att etablera nya förtroendefulla kontakter. Du är affärsinriktad och drivs av ett intresse att utveckla verksamheten och kundens affärer och att aktivt medverka till utveckling inom ditt arbetsområde. Vi tror att du trivs i en föränderlig miljö där du kan vara med och påverka och skapa struktur. Aspias sikte framöver är inställt på att leda digitaliseringen och tjänsteutvecklingen inom affärsnära tjänster och vi hoppas att även du vill bidra till denna utveckling.

Ansökan

Vill du vara med och förverkliga stora drömmar? Skicka din ansökan med ett CV samt ett personligt brev till oss så snart som möjligt, dock senast 10 mars 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag!

Kontakt

För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef My Nguyen via mail my.nguyen@aspia.se. Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jonna Nybäck via mail jonna.nyback@aspia.se.


Den bästa tiden i din karriär

Möjligheterna är oändliga och ambitionerna stora – hos oss har du stora utvecklingsmöjligheter. Genom det arbete du gör och får ta ansvar för, genom dialogen med dina kunder och kunniga kollegor och genom tydlig utvecklings- och utbildningsplanering.

Vårt arbetssätt ligger i framkant och vi utvecklar hela tiden våra digitala tjänster så det känns modernt, kul och effektivt att jobba hos oss. Du får jobba i ett marknadsledande tillväxtbolag med stora möjligheter till en spännande framtid, samlad expertis kring företagande och närhet till bred kompetens och specialister.

Vi sätter människan i centrum och ger dig möjlighet att förverkliga dina drömmar. Vi vill att du som medarbetare ska ha den bästa tiden i din karriär på Aspia och vi är måna om att arbetsliv och privatliv ska funka ihop så att vi, människa och bolag, växer sida vid sida. Hälsa och välmående är något vi värderar högt därför är en flexibel vardag, kollektivavtal och bra förmåner en självklarhet för oss. Vi arbetar ständigt för att skapa en hållbar miljö för våra anställda, idag och imorgon och tillsammans.


Aspia är ett nytt varumärke på en unik resa. Hos oss ges du den ovanliga möjligheten att vara med och utveckla en verksamhet som är marknadsledande redan från start. Vi har 70 kontor runt om i landet, närvaro i hela Norden och 1450 medarbetare som hjälper våra kunder att förverkliga sina drömmar - genom att ge dem möjlighet att göra det de är bäst på.

Aspia levererar redovisning, lönehantering, rådgivning och en mängd andra företagsnära tjänster. Men vi vågar också vara den innovativa nytänkaren som utvecklar nya tjänster i en annars ganska traditionell bransch. Tillsammans leder vi marknaden mot ett enklare, bättre, lönsammare företagande.

Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar, ofta arbetar i team och satsar mycket på varje medarbetares utveckling. Därför kan Aspia mycket väl, redan från start, vara det bästa stället att jobba på för dig som tycker om att förverkliga drömmar.

Referens

34982

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till