Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Redovisningsekonomer till spännande teknologiskt företag nordöst om Göteborg! job in Göteborg at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Redovisningsekonomer till spännande teknologiskt företag nordöst om Göteborg! på Poolia

Redovisningsekonomer till spännande teknologiskt företag nordöst om Göteborg!

Poolia Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Just nu söker vår kund redovisningsekonomer med omgående start. Vi letar efter dig som har ett antal års erfarenhet av redovisning och bokslut, samt trivs med att jobba i en internationell miljö. Kunden är ett teknologiskt och innovativt företag nordöst om Göteborg som erbjuder stora möjligheter för personlig utveckling och ett härligt arbetsteam med kontakter över hela världen. Uppdraget är på heltid under 6 månader, men med goda chanser till förlängning. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer vara en viktig del av företaget och ha hand om företagets redovisning samt bokslut. En stor del av detta kommer att vara inom anläggningsredovisning och att stänga aktiviteter vid månadsslut. Eftersom företaget är verksamma globalt så kommer du även att tillhöra och stötta andra länders ekonomiavdelningar.
I dagsläget finns det möjligheter att utgå från Göteborg/hemarbete, men på sikt så kommer man behöva vara inne på kontoret ca 50% av arbetstiden.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har några års erfarenhet av redovisning och bokslut och som trivs i ett globalt företag. Vi tror också att du har en utbildning bakom dig på universitets/högskolenivå. Du har erfarenhet och en god förståelse av att jobba i affärssystem, gärna Movex. Som person är du social och kommunikativ och känner dig trygg med att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. Vidare är du även noggrann och har ett sinne för struktur och ordning samt att du är pålitlig och duktig på samarbete.

Om verksamheten
Liksom du är vi på Poolia specialister inom ekonomi, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat banker, försäkringsbolag, staber och andra organisationer. Vi har erfarenhet av tillsättningar, bemanningskonsulter och interimskonsulter till både privat och offentlig sektor.

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

 

Rekommenderade jobb

Redovisningsekonomer till spännande teknologiskt företag nordöst om Göteborg!
Poolia Göteborg Heltid
Office Assistant till CGM i centrala Göteborg!
Poolia Västra Götalands län - Göteborg Heltidsanställd
Ej angett
Administratör till statlig myndighet i Göteborg!
Poolia Västra Götalands län - Göteborg Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 60012