Jobbet Redovisningsekonomer till Meritminds konsultverksamhet, Linköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonomer till Meritminds konsultverksamhet, Linköping publicerad av Meritmind

Jobbet utgår om 2 dagar
Full-Time
Linköping

Arbetsbeskrivning

Arbetar du idag som kvalificerad redovisningsekonom eller som redovisningsansvarig och är nyfiken på att se nya spännande branscher och företag? Meritmind söker nu dig som är van att arbeta självständigt med redovisningsfrågor och som vill bli en del av vårt ambitiösa och kompetenta konsultteam i en trivsam organisation med högt i tak. Våra kunder på Meritmind är framförallt stora till medelstora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner. Vi hoppas att du vill bli en del av oss och vara med och bidra till våra kunders fortsatta utveckling och framgång.

Är du mer intresserad av att som egen företagare med F-skattsedel ta uppdrag via oss som associerad konsult går det precis lika bra.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden;

  • Bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut)
  • Kontoavstämningar och rapportering
  • Löpande bokföring
  • Projektredovisning
  • Moms och skatt
  • Årsredovisning
  • Säkerställa kvaliteten i redovisningen genom att utveckla och förbättra processer

Kvalifikationer och erfarenhet
Du är civilekonom eller motsvarande och har minst fem års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, gärna från medelstora/stora företag och du kan hantera bokslut självständigt. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.  Det är meriterande om du är van användare av större ekonomi-/affärssystem, samt om du har mycket goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som konsult hos Meritmind är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Du är en ansvarstagande person som  arbetar strukturerat och som ser vikten av kvalitet och noggrannhet i det arbete du gör.  Du har en prestigelös inställning,  är serviceinriktad och tycker om att möta nya människor och miljöer.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med spännande uppdrag i olika verksamheter och branscher. Hos oss får du en tillsvidareanställning och du har fast lön både på och mellan uppdrag samt 30 dagars semester.  Vi erbjuder också fortlöpande kompetensutveckling, livsstilsförmåner och är anslutna till kollektivavtal.  Inte minst ingår du i ett härligt team som träffas kontinuerligt på sociala aktiviteter, seminarier och nätverksträffar.

Läs mer om vardagen som konsult på Meritmind här: [ Link removed ]

Referens

INT-4108268

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till