Jobbet Redovisningsekonomer till kommande uppdrag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonomer till kommande uppdrag publicerad av Poolia

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Vi söker drivna och resultatinriktade redovisningsekonomer till vår konsultverksamhet för framtida uppdrag hos våra spännande kunder! Ofta är uppdragen hos företag där du som konsult får stora möjligheter att komma in i en inspirerande miljö och utvecklas mycket i din yrkesroll. Uppdragen är med olika ansvarsområden och varierande krav på tidigare arbetslivserfarenhet. Våra uppdrag kommer starta löpande under våren och sommaren, där uppdragslängd kommer variera efter våra kunders behov. Skicka din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I din roll som Redovisningsekonom kommer du ofta att jobba med:
•löpande redovisning
•månads-, kvartals- och årsbokslut
•projektuppföljning
•skatt- och momsdeklarationer

Ibland förekommer även arbetsuppgifter så som:
•prognos- och budgetprocesser
•lönsamhetsanalyser
•förbättringsåtgärder


Vem är du?
För de här uppdragen krävs det att du har en relevant högskoleutbildning inom ekonomi. Du har minst ett par års erfarenhet från ekonomyrket. För att vara aktuell för uppdragen krävs det att du har goda kunskaper i engelska, svenska och Excel. Har du erfarenhet från SAP är detta meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en driven, strukturerad och självgående person som arbetar väl både självständigt och i team. Du har ett driv och ett öga för detaljer. Vidare har du ett proaktivt arbetssätt och är duktig på att kommunicera.


Om verksamheten
Som konsult får du möjligheten att utveckla din kompetens och utöka ditt kontaktnätverk. Vid din sida har du en konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på ditt uppdrag. Vi vill att du ska trivas som konsult på Poolia och självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Friskvårdbidrag och benefitpaket är självklara förmåner!

Referens

56686

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till