Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsekonomer till kommande konsultuppdrag! jobb i Stockholm på Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningsekonomer till kommande konsultuppdrag! på Amendo Bemanning

Redovisningsekonomer till kommande konsultuppdrag!

Amendo Bemanning Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning 

Till vår konsultverksamhet söker vi redovisningsekonomer med flera års arbetslivserfarenhet som vill utvecklas och bredda sin kompetens inom redovisning och bokföring. Som ekonomikonsult hos Amendo kommer du stötta våra kunder inom deras ekonomifunktion och arbeta med uppgifter såsom löpande bokföring, avstämningar, månads-, kvartal- och årsbokslut, moms, skattefrågor och rapportering. Du kommer få chansen att vara med och förbättra och effektivisera processer och rutiner, utveckla arbetssätt och vara en stöttande funktion vid systembyten.

Vi ser positivt på sökanden med byråerfarenhet då detta ofta innebär att man har sett många olika typer av bolag vilket gör att man har lätt för att sätta sig in i ett nytt företag. Erfarenhet av internationell karaktär och av olika redovisningsregler såsom IFRS, K3, US Gaap med flera är positivt. 

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund, alternativt har du ditt egna bolag och arbetar som underskonsul.t Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper 

Vi söker dig som har en eftergymnasial ekonomisk utbildning, flera års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom och kan axla ansvaret från ax till limpa.  Positivt är om du arbetat i olika affärssystem, rapporterings- och analysverktyg. Att du är en erfaren användare av Excel och inte räds stora mängder data är en självklarhet. Som person är du social, prestigelös och lösningsorienterad. Du trivs med att träffa nya människor och företag, ställas inför nya utmaningar och du har förmågan att snabbt sätta dig in i olika processer och rutiner. Du är professionell, ambitiös och gillar att ge det lilla extra!

För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Detta får du som konsult på Amendo

Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. [ Link removed ]  

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Renée Li, [ Email address blocked ]  Vi ser fram emot din ansökan! 

#LI-OW1
#ekonomi

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1231690-271825