Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsekonom till internationellt fintech-bolag jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningsekonom till internationellt fintech-bolag på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Redovisningsekonom till internationellt fintech-bolag

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid


Arbetsbeskrivning

I rollen som Redovisningsekonom kommer du bli en viktig del av Tinks redovisningsteam, med huvudsakliga arbetsuppgifter som bland annat innefattar:

• Allmän redovisning (K3)
• Delaktighet i månads- och årsbokslut samt rapportering
• Balansavstämningar/bokningar
• Resultatanalys
• Kontakt med lokala redovisningsbyråer (för dotterbolagen)
• Stämma av mellanhavanden (erfarenhet av koncernredovisning är ett plus)
• Vara delaktig i och driva ad-hoc-rapportering och övriga projekt
• Utveckling av rutiner och processerVem är du?

Vi söker dig som har en universitets- eller YH-examen inom finans/redovisning samt ca 3 års erfarenhet i en liknande roll. Vi ser gärna att du även arbetat vid sidan av studierna. Har du erfarenhet av tillväxtbolag eller transaktionsintensiv verksamhet, gärna från en internationell organisation, är det fördelaktigt. Du har mycket goda kunskaper i Excel och god kunskap av ekonomisystem i allmänhet. Har du dessutom arbetat i Netsuite ses det som meriterande. Du talar och skriver obehindrat svenska och engelska.

Vi lägger i denna rekryteringsprocess stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en ödmjuk lagspelare samtidigt som du är driven och van vid att ta eget ansvar. Du har förmågan att se helheten och gillar att ta en aktiv roll i förbättringsprojekt där inte allt är förutbestämt. För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har ett flexibelt förhållningssätt och har en förståelse för tillväxtbolag. Du trivs i en snabbfotad miljö och är beredd att hugga i där det behövs.Du erbjuds

En stimulerande och utmanande roll som Redovisningsekonom i en internationell miljö och med kontaktytor i flera länder och dotterbolag. Du kommer tillhöra ett Finance-team med härliga och drivna kollegor där du kommer få möjlighet att påverka arbetssätt och struktur samt driva förbättringsprojekt. Hos Tink har vi en stark lagkänsla vi värnar om – här arbetar vi alla mot samma mål och tillsammans skapar vi förutsättningar för både personlig utveckling och att ha roligt på jobbet.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emelie Baeckström på [ Email address blocked ] .
Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via [ Link removed ] .Om verksamheten:

Tink är Europas ledande teknikleverantör inom open banking. Kunderna utgörs av banker, fintechbolag och startups. Tekniken erbjuds genom en plattform som tillhandahåller Tinks kunder med ett infrastrukturlager som gör att kunden kan samla in finansiell data från fler än 3 400 europeiska banker och även genomföra betalningar. Ovanpå det erbjuder Tink skräddarsydda digitala produkter och verktyg, som kunderna kan använda för att utveckla datadrivna finansiella tjänster för deras slutkunder.

Sökord: Redovisningsekonom, Accountant, Senior Accountant, Sr. accountant, Financial accountant


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 82F69B600B37422FBFF02D1B5C516365