Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Driven redovisningskonsult sökes till Wist and Partners! jobb i Stockholm på Meritmind

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Driven redovisningskonsult sökes till Wist and Partners! på Meritmind

Driven redovisningskonsult sökes till Wist and Partners!

Meritmind Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du vara en del av ett snabbt växande företag med höga ambitioner? Älskar du kundkontakt och trivs i en konsultativ roll? Tillväxten fortsätter för Wist and Partners där de löpande får förfrågningar från kunder, varför de nu söker en till redovisningskonsult.  Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med Wist!

Här erbjuds du en möjlighet att få jobba på en redovisningsbyrå som inte är som alla andra. På Wist and Partners arbetar du med stora, välkända klienter där du går in som den personliga ekonomiska rådgivaren och arbetar konsultativt för att förbättra det ekonomiska flödet. Wist and Partners ligger i framkant inom sin bransch vad det gäller digitalisering och ett framtidsorienterat tänk. Att arbeta som redovisningskonsult hos Wist and Partners innebär en enorm möjlighet och språngbräda för dig som har ett stort driv att fortsätta utvecklas framåt. Du arbetar här tätt tillsammans med kompetenta kollegor som älskar sina jobb och där stort fokus ligger på din personliga och professionella utveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Redovisningskonsult

I rollen som redovisningskonsult kommer du att jobba operativt med varierande arbetsuppgifter såsom kvalificerade bokslut, årsredovisningar (K2 och K3), rapporteringar med finansiella utfall, avstämningar och budgetarbete, momsredovisningar, löner, samt deklarationer. Vidare kommer du även till stor del fungera som kundens affärspartner gällande ekonomisk rådgivning och uppföljning.  Du är även drivande i aktivt förbättringsarbete kring arbetssätt och processer såväl gentemot kund som internt inom teamet och avdelningen.

WIST and Partners fortsätter växa och för rätt person kan det bli aktuellt att ta rollen som teamledare där du kan komma att ansvara för intern koordinering och uppföljning.

 Kvalifikationer och erfarenhet:

Till rollen som redovisningskonsult söker vi dig som idag jobbar som redovisningskonsult sedan minst 2-3 år tillbaka eller som arbetar brett som redovisningsekonom på ett större bolag och som nu vill ingå i WIST and Partners fortsatta expansion.

För att komma in i rollen så snabbt som möjligt har du självständigt arbetat med bokföring, redovisning, rapportering och bokslut. Det är även ett stort plus om du har erfarenhet av självständigt arbete med årsredovisningar. Har du någon form av eftergymnasial utbildning kommer vi se det som en merit mer än ett krav, samt erfarenhet av att jobba enligt REX- standard.

Personliga egenskaper:

För att lyckas i rollen som redovisningskonsult hos WIST and Partners är du en kommunikativ och ambitiös person som motiveras av att arbeta mot mål och att få vara en del av ett framgångsrikt team. Det är en stor merit om du tidigare haft eget kundansvar och är van vid att ge exemplarisk service. I rollen som kundansvarig ser vi att du är utåtriktad, driven, ambitiös och trivs med att arbeta proaktivt. Vidare är du kvalitetsmedveten och van att jobba mot tajta deadlines.

Vi värdesätter personligheter som vill ta mycket eget ansvar och ger ett personligt engagemang. Med rätt inställning och driv ser vi att du kommer att ta mycket plats i organisationen de kommande åren.

 Vad erbjuds du hos Wist and Partners?

WIST and Partners står under en stadig tillväxt där de beräknar att växa med ca 2 konsulter per år de närmsta åren. Du kommer utgå från WIST and Partners trevliga lokaler på Sveavägen 75, samt vid behov ute hos kunder i Stockholm med omnejd. Du kommer att få vara en del av ett ungt företag med trevliga medarbetare i en inspirerande arbetsmiljö där du kommer få lägga en god grund för din framtida utveckling. Med rätt ambitioner och driv kommer du kunna påverka rollens utveckling och utformning efter intresse och du erbjuds kurser och kompetensutveckling och möjlighet till framtida auktorisation.

Du kommer att få jobba i en familjär arbetsmiljö med viljan att få till work- life balance och där fokus ligger på att använda system och teknik på det smartaste sättet för att både kunna jobba effektivt men också för att kunna fokusera på vad framtidens kunder behöver- rådgivning!

Bolaget erbjuder samtliga medarbetare konkurrenskraftigt friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring samt tjänstepension enligt gällande avtal. Du erbjuds en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: BRI-4102836