Jobbet Redovisningsekonomer och Controllers till Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonomer och Controllers till Göteborg publicerad av Randstad

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du få möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag och varierande arbetsuppgifter i olika branscher och på olika företag? Randstad Finance har som ambition att vara en arbetsgivare som gör skillnad för människor i arbetslivet. Om du är ekonom och intresserad av att utvecklas genom en varierande arbetsmiljö vill vi komma i kontakt med dig.

Randstad Finance är specialister inom ekonomi. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Finance står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

ansvarsområden.
På Randstad Finance har vi ett stort nätverk av konsulter som arbetar inom en mängd olika ekonomroller, däribland redovisningsekonomer, Business Controllers och Financial Controllers. De ansvarsområden du får som konsult kan därmed variera beroende på erfarenhet och uppdrag.

Ta chansen att få bli en av våra framgångsrika ekonomikonsulter. För att omväxling i karriären är roligt och utvecklande.

omfattning.
Heltid eller deltid.

kvalifikationer.
Du bör ha en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt flerårig arbetslivserfarenhet inom ekonomi sedan tidigare. Då de flesta av våra kunder är internationella bolag med engelska som koncernspråk är det meriterande med goda kunskaper i affärsengelska.

Då du som konsult på Randstad Finance kommer att arbeta på olika bolag med olika förutsättningar behöver du vara en flexibel och social person som kan anpassa dig väl till en föränderlig omvärld. Som ekonomikonsult är det också viktigt att kunna jobba strukturerat och lösningsorienterat, att jobba väl mot deadlines, vara noggrann och ansvarstagande inför sina arbetsuppgifter.

För att bäst kunna matcha dig med uppdrag och för att säkerställa en bra kvalitet i vår process får man göra ett färdighetstest anpassat till den erfarenhet och kunskap man har. Innan anställning görs även en kreditkontroll och ett utdrag ur belastningsregistret.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

erfarenhet.
Som redovisningsekonom ser vi gärna att du har erfarenhet av löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, avstämningar och moms. Vi söker dig som har erfarenhet av bokslut och årsredovisning men även dig som inte har arbetat självständigt med bokslut.

Som Business Controller är du analytisk och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med budget och prognos, månadsrapportering och analys av resultat samt lönsamhetskalkyler och nyckeltal.

ansökan.
2019-08-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Julia Lundahl, Talent Manager, julia.lundahl@randstad.se

om randstad.
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Referens

201230673

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till