Jobbet Redovisningsekonom Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom Uppsala publicerad av inkClub/iPiccolo AB

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Redovisningsekonom till inkClub/iPiccolo i Uppsala

arbetsbeskrivning.
Är du redovisningsekonom och trivs med det? Har du fastnat lite i din nuvarande anställning? Vill du till en arbetsgivare där det inte bara pratas om att man får växa i sin roll? Som redovisningsekonom hos inkClub/iPiccolo får den som vill utvecklas i sin roll och bidra med sin vilja att växa!

ansvarsområden.
Som redovisningsekonom hos inkClub/iPiccolo erbjuds man en bred roll. Arbetet innehåller allt från redovisning till månads- och årsbokslut, årsredovisningsarbete och rapportering. Analys är en viktig del i tjänsten och utveckling av olika analysområden är ett prioriterat område. Tillsammans med övriga teamet och ekonomichefen kommer du också att arbeta med ständiga förbättringar och kontinuerliga anpassningar av redovisningsprinciper.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

  • Redovisning
  • Avstämningar
  • Månads- och årsbokslut
  • Årsredovisning
  • Rapportering
  • Analys
  • Anpassning av redovisningsprinciper
  • Utvecklingsarbete
Hos inkClub/iPiccolo ges möjlighet att utvecklas. Tex kan den som vill få delta i arbete med budget och prognos eller koncernredovisning.

kvalifikationer.
För att lyckas i rollen så tror vi att du har lägst gymnasial utbildning i ekonomi. Det är meriterande om du dessutom har en yrkeshögskoleutbildning eller högskoleutbildning i ekonomi. Du har minst tre års erfarenhet av ekonomiarbete som innehållit redovisnings, bokslutsarbete och skatteberäkningar. Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift. Vi arbetar en del i Excel så du måste behärska grunderna i programmet. Är du dessutom på en nivå så du kan arbeta med stora datamängder och Pivot-tabeller så är det meriterande. Annat som är meriterande är erfarenhet av Visma Business, hantering av bolagsförvärv och koncernredovisning.

Som person är du noggrann och du drivs av en vilja att lära dig. Du har ett proaktivt förhållningssätt som hjälper dig att identifiera utvecklingsmöjligheter för din roll, för dig som person och för företaget. Du förstår vikten och värdet av att vara en del av ett team och med din prestigelöshet så blir du en värdefull spela i vårat lag!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

vi erbjuder.
Hos oss på inkClub/iPiccolo blir du en del av en gemenskap. Som team hjälps vi åt att driva företaget framåt och du blir en viktig del i det arbetet. Du får ta ansvar för dina arbetsuppgifter och till stöd har du ett ledarskap präglat av stöd, flexibilitet och ett positivt förhållningssätt. Möjlighet att utvecklas i sin anställning är verklighet hos oss – vill du så får du!

Vi har såklart kollektivavtal och som anställd får du ta del av förmåner som friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, flexibla arbetstider mm.

ansökan.
Sista ansökningsdag är 2019-08-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar inkClub/iPiccolo med Randstad Finance. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Patcha, fredrik.patcha@randstad.se eller 070-368 18 82 om du har frågor. Ansökan sker på www.randstad.se

om inkClub/iPiccolo.
iPiccolo, tidigare inkClub, grundades 2000 och är stolta att än idag kunna titulera oss Europas bästa e-handelsbolag inom förbrukningsvaror. Vi omsätter 700 miljoner varje år med hjälp av vår försäljning i 10 olika länder och våra ca 80 fantastiska medarbetare som gör sitt yttersta varje dag. Vårt huvudkontor ligger i Uppsala varifrån marknader och funktioner hanteras. Företaget expanderar med nya affärsområden och är i ständig utveckling.

Referens

201229730

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till