Jobbet Redovisningsekonom till Vallentuna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom till Vallentuna publicerad av Andara Bemanning AB

Heltidsanställd
Vallentuna

Arbetsbeskrivning

Har du ett starkt intresse för ekonomi och gillar att arbeta med siffror? Kan du se dig själv i en ansvarsposition där du både vågar ta för dig och är bra på att samarbeta? Vi söker dig som har några års erfarenhet inom redovisning och administration och som kanske vill arbeta närmare hemmet? Företaget är ett mindre företag inom en koncern där moderbolaget finns i London.

Arbetsuppgifter

 • Upprätta månads-, kvartals-, halvårs- och årsbokslut samt andra ad hoc-rapporter.
 • Upprätta årsredovisning och deklarationer för aktuella bolag
 • Löpande avstämningar
 • Ansvara för vardagliga kontakter med bank, revisor och myndigheter.
 • Upprätta moms- och skattedeklarationer.
 • Övriga förekommande ekonomiuppgifter såsom betalningar, likviditetsplanering, uppföljningsredovisning.
 • Rapportering till moderbolag i London.

Personliga egenskaper

 • Stort intresse för ekonomi och att arbeta med siffror.
 • Självgående, driven, förmåga att ta egna initiativ.
 • Analytisk läggning, kritiskt tänkande förstå orsak/verkan.
 • Kvalitetstänkande, noggrann, ansvarsfull och strukturerad.
 • Lösningsorienterad, flexibel och öppen för förändringar.
 • Positiv attityd och god samarbetsförmåga

Vem är du?
Du är ekonom med några års erfarenhet av redovisning och arbete inom administration. Det är bra om du har erfarenhet från ett mindre företag som ingår i en koncern. Du är flytande i engelska i tal och skrift och har goda kunskaper i Excel. Meriterande om du tidigare har arbetat i Visma Global.

Mer om tjänsten
Företagets kontor ligger i Vallentuna och det är till stor fördel om man är bosatt norr om Stockholm samt har tillgång till bil.

Omfattning: Heltid 40 timmar/vecka
Tillsättning: Hyruppdrag på minst 6 månader med möjlighet till förlängning och anställning
Placering: Vallentuna

Låter det här som en spännande roll för dig? Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att det är just du som kommer att bli vår kunds nya kollega. Varmt välkommen att söka!

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank. 

Varmt välkommen med din ansökan!Varför jobba med oss?

På Andara sätter vi våra medarbetares karriärmål i fokus och vårt mål är att bygga varaktiga relationer. Med ett långsiktigt engagemang bidrar vi till att skapa balans i arbetslivet, framför allt genom att lyssna på våra medarbetare, varandra och våra kunder.

 • Anställningsförmåner

  Vi erbjuder marknadsmässiga löner och semesterersättning. Din anställning omfattas givetvis även av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

 • Medryckande medarbetaraktiviteter

  Vi är måna om att du ska känna dig delaktig. Därför anordnar vi regelbundet varierande och roliga aktiviteter för våra medarbetare.

 • Hos oss blir du sedd och hörd

  Vi finns alltid tillhands för att stötta, coacha och ge råd till dig som medarbetare. Vi jobbar flexibelt tillsammans med dig och håller tät kontakt för att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt.

Referens

teamtailor-217779-87594

Om företaget

Varför jobba med oss?
På Andara sätter vi våra medarbetares karriärmål i fokus och vårt mål är att bygga varaktiga relationer. Med ett långsiktigt engagemang bidrar vi till att skapa balans i arbetslivet, framför allt genom att lyssna på våra medarbetare, varandra och på våra kunder.

ANSTÄLLNINGSFÖRMÅNER
Vi erbjuder marknadsmässiga löner och semesterersättning. Din anställning omfattas givetvis även av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag mm.

MEDRYCKANDE MEDARBETARAKTIVITETER
Vi är måna om att du ska känna dig delaktig. Därför anordnar vi regelbundet varierande och roliga aktiviteter för våra medarbetare.

HOS OSS BLIR DU SEDD OCH HÖRD
Vi finns alltid tillhands för att stötta, coacha och ge råd till dig som medarbetare. Vi jobbar flexibelt tillsammans med dig och håller tät kontakt för att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt.

VI ÄR INTE EN BEMANNINGSFABRIK
Vi är tillräckligt stora och starka för att du som konsult ska känna dig trygg hos oss – men vi är inte en bemanningsfabrik där du försvinner och blir en anonym siffra bland tusentals andra siffror. Vi sätter en ära i att bemöta alla våra kandidater med respekt och värdighet och hos oss slipper du bli intervjuad av en 23 åring som just är klar med sin utbildning.

BESÖK GÄRNA VÅR HEMSIDA
Vi platsannonserar inte alla uppdrag vi får in. Det kan t ex bero på att kunden inte vill skylta med att de söker en ny medarbetare och ibland beror det på att det är så bråttom att hitta en kandidat att vi inte hinner. Därför är det en bra idé att besöka vår hemsida www.andara.se/sok-jobb/lediga-jobb/ och proaktivt lägga in dina uppgifter hos oss och därmed bli först med att få information om lediga tjänster och få en personlig kontakt med oss och öka chansen för en perfekt matchning.

VILL DU JOBBA SOM UTHYRD KONSULT – ELLER SÖKER DU NYTT FAST JOBB?
Hos oss kan du välja både och. Vi har alltid spännande uthyrningsuppdrag och vi har också många intressanta rekryteringsuppdrag.

DU ÄR ALLTID VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till