Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsekonom till Sveriges läkarförbund jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningsekonom till Sveriges läkarförbund på Bravura

Redovisningsekonom till Sveriges läkarförbund

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Har du tidigare erfarenhet som redovisningsekonom och är redo för nästa utmaning? Trivs du att arbeta i en organisation där utveckling och värderingar står i centrum? Här får du möjligheten att tillhöra en stor organisation och arbeta med utveckling av processer och rutiner på Sveriges läkarförbund!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sveriges läkarförbund.

Om företaget

Sveriges läkarförbund är läkarnas professions- och fackförbund med ungefär 56 000 medlemmar. Läkarförbundet har till uppgift att tillvarata medlemmarnas yrkesmässiga, sociala och ekonomiska intressen och verka för en god och värdig anda inom läkarkåren. Förbundets uppgift är också att främja medlemmarnas utbildningsmässiga och vetenskapliga intressen samt arbeta för en ändamålsenlig utveckling av hälso- och sjukvården.

Hos Sveriges läkarförbund blir du en del av ett härligt gäng som hjälper varandra. De lyckas i sitt uppdrag genom att följa sina värderingar som är att vara engagerande, utvecklande och professionella.

Sveriges läkarförbund erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag samt tillämpar flextid och premiebestämd tjänstepension. De har också en egen personalmatsal där lunch erbjuds till ett förmånligt pris. Sveriges läkarförbund sitter i nyrenoverade lokaler på Villagatan på Östermalm.

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom ansvarar du för ekonomi och statistik i kansliets medlemsregister. Medlemsregistret används för att bland annat genomföra analyser och utveckla medlemserbjudandet. I rollen arbetar du med att följa upp, analysera och utvärdera samt ta fram statistisk baserad på information i registret. Vidare har du det yttersta ansvaret över faktureringsprocessen som är en av förbudets huvudprocesser där du hanterar medlemsavgifterna åt medlemmarna, fördelar dessa och säkerställer att avgifterna blir korrekt registrerade.

Du fungerar som en stödfunktion åt verksamheten gällande medlemsregistret och arbetar kvalitetsinriktat för att uppdatera och utveckla registret och i rollen är du ansvarig för att driva det arbetet framåt. Du är systemansvarig och tar ansvar över att bedriva utredningsarbete och utvecklingsprojekt i systemet Salesforce. Därtill ansvarar du för löpande redovisning, bokslut och ekonomiska transaktioner. Vidare har du i rollen många kontaktytor och har ett nära samarbete med avdelningarna inom verksamheten samt med dina kollegor på ekonomiavdelningen. Du ansvarar därtill över kontakten med medlemmarna och stöttar dem i användningen av systemet och bidrar med kunskap och expertis.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Akademisk examen inom ekonomi med inriktning statistik/redovisning
• 3–5 års arbetslivserfarenhet av redovisningsarbete
• Kunskap i Officepaketet
• Kunskap i Visma eller liknande ekonomisystem
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Erfarenhet av CRM-system (meriterande med kunskap i Salesforce)
• Kunskap i Expense är meriterande

Som person är du självgående och driver ditt arbete framåt på ett effektivt och resultatfokuserat sätt. Du arbetar på en arbetsplats som kännetecknas av ett högt engagemang och för att trivas har du en positiv inställning till arbetet och bidrar med bra energi. Vidare är du strukturerad och besitter en stark analytisk förmåga. Då du i rollen arbetar med systemutveckling ser vi att du har ett intresse för att effektivisera och förbättra processer och rutiner. Du är en lagspelare och trivs med många kontaktytor där du får agera supporterande och vara behjälplig i varierande ärenden.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Villagatan 5
Lön: Enligt överenskommelse

Facklig representant (Akademikerföreningen) är Pelle Avelin 08-790 33 54

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:Sveriges läkarförbund, redovisningsekonom, Stockholm, heltid, ekonom, ekonomi, Visa, Salesforce, CRM, Expense, statistik, redovisning, fackförbund

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3567301