Jobbet Redovisningsekonom till svenskt växande modeföretag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom till svenskt växande modeföretag publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Vi söker nu dig som är utbildad och har erfarenhet inom ekonomi/redovisning och vill arbeta på en kreativ arbetsplats.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av kundfordringar, vara delaktig i månadsbokslut, rapportering av momsarbete samt planering av Cash flow. Då detta är en rolig och bred tjänst inom redovisning/ekonomi kommer du även få vara med att delta samt leda interna projekt.

Om företaget
Vår kund är ett svenskbaserat samtida varumärke som startade från en Instagram-sida och en idé att bryta sig in i modeindustrin. Med djupa rötter i musik, konst, arkitektur och det som är modernt har vår kund definierat sig genom att erbjuda mer än en produkt. Det har skapats för att lämna en upplevelse framför allt om det är via butiker, online eller genom händelser. Vår kund har för närvarande 4 butiker, bland annat London, Köpenhamn, Stockholm och Göteborg med mer väntande. Vår kund har utökat sig från 2 personer och anställt över 60 anställda på 4 år.

Din profil
Vi ser att du gillar och trivs att arbeta i en kreativ miljö med högt tempo. Du ska ha viljan att förbättra och förändra befintliga processer inom avdelningen. Vi ser att du har jobbat med redovisning i Sverige tidigare och känner dig trygg med det. Avslutningsvis lägga vikt i att rätt motivation och engagemang väger tungt. Skallkrav: - Utbildning inom redovisning/ekonomi universitet eller YH - Arbetslivserfarenhet 2-3år - Svenska och engelska i tal och skrift

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor
Arbetstid: 08–17 Omfattning: 100% Placering: Göteborg Start: Omgående eller enligt överenskommelse Lön: Enligt överenskommelse

Referens

20015

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till