Jobbet Redovisningsekonom till statlig myndighet i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom till statlig myndighet i Stockholm publicerad av Randstad

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning.

Nu söker vi tre redovisningsekonomer till en statlig myndighet med kontor på söder. Samtliga roller är konsultuppdrag med olika omfattning och längd enligt nedan. Passar något dig? Sök idag!

Konsult 1: Deltid överlämnings-/upplärningsperiod slutet okt – dec 2019. Heltid jan – november 2020 med option att fortsätta 3 mån

Konsult 2: Deltid överlämnings-/upplärningsperiod nov – dec 2019. Heltid jan 2020 – februari 2021 med option att fortsätta 3 mån

Konsult 3: Deltid överlämnings-/upplärningsperiod okt och nov 2019. Heltid från dec 2019 – februari 2021 med option att fortsätta 3 mån

Randstad Finance är specialister inom ekonomi. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Finance står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

ansvarsområden.

  • avstämningar av konton
  • månatlig uppföljning och rapportering av resultat till statens koncernrapporteringssystem Hermes
  • vara ansvarig för upprättande av månadsbokslut
  • vara delaktig i upprättande av tertial-, och årsbokslut
  • vara delaktig i anläggningsredovisning
  • genomföra budget- och prognosarbete
  • genomföra ekonomiska uppföljningar och analyser av resultatet
  • sammanställa ekonomiska rapporter
omfattning.

Se ovan.

kvalifikationer.

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning. Du har kunskaper inom redovisning och minst tre års erfarenhet inom arbetsområdet. Vi ser gärna att du har kunskap och flerårig erfarenhet av ekonomisystemet Agresso och MS Office, i synnerhet Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av statlig redovisning men även erfarenhet från fastighetsbranschen.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Noggrannhet, serviceanda, kommunikationsförmåga samt lätt för att samarbeta är egenskaper vi värdesätter. Du har en helhetsbild av ekonomi och förståelse för de ekonomiska sambanden i en verksamhet. För att lyckas i rollen tror vi att du motiveras av problemlösning och kan hantera och prestera under tidspress.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.

2019-10-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Lena Reichard, lena.reichard@randstad.se
om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Referens

201251733

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till