Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Redovisningsekonom till Sherwin-Williams i Bellö job in Eksjö at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Redovisningsekonom till Sherwin-Williams i Bellö på Poolia

Redovisningsekonom till Sherwin-Williams i Bellö

Poolia Eksjö, Jönköpings län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Har du tidigare arbetat med ekonomi och vill få möjligheten att bli en del av ett bolag i framkant? Till Sherwin-Williams i Bellö söker vi nu deras nästa stjärna inom ekonomi. Uppdraget är på konsultbasis under tiden de själva rekryterar in en permanent lösning. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som redovisningsekonom kommer du erbjudas en varierande vardag i ett spännande bolag. Tjänsten innefattar bland annat löpande bokföring, avstämningar och självständigt bokslutsarbete. Vidare kommer du att göra analyser, upprätta inköpsordrar och göra transaktioner mellan koncernbolaget. Ekonomiavdelningen i Bellö har ett nära samarbete med deras Shared Service Center i England och du tillsamman med dina kollegor kommer du att ha en aktiv del i deras ständiga utvecklingsarbete och vara med vid förbättringsarbetet kring rutiner och processer.

Vem är du?
För att passa i rollen ser vi att du har en Civilekonomexamen eller motsvarande med inriktning mot redovisning, controlling eller revision och att du har arbetat med liknande roller i minst 3–5 år tidigare. Har du dessutom arbetat med IFS eller Oracle är det starkt meriterande. Vi förväntar oss även att du har goda kunskaper i Excel och övriga Officeprogram. Som person ser vi att du är analytiskt lagd med ett stort driv och engagemang för ditt arbete. Du trivs med att arbeta i team och nå framgång tillsammans med dina kollegor samtligt som du kan ta ett stort ansvar och arbeta självständigt. Körkort och egen bil är krav för tjänsten.

Om verksamheten
Sherwin-Williams grundades i USA 1866. År 2010 förvärvades tidigare Becker Acroma som sedan dess ingår i Sherwin-Williams koncernen. Idag är Sherwin-Williams ett globalt ledande företag inom färgbranchen med egen tillverkning, utveckling och försäljning. Globalt är vi över 61 000 medarbetare varav 330 i Sverige fördelade på fyra orter med tillverkning i Märsta och Bellö, centrallager?i Nässjö samt med en helägd återförsäljare i Vaggeryd. I Sverige fokuserar vi på industriell ytbehandling av trä och metall där våra enheter utgör en central roll av vår total försäljning i Europa.

 

Rekommenderade jobb

Redovisningsekonom till Sherwin-Williams i Bellö
Poolia Eksjö Heltid
Statister/Skådespelare - Extrajobb, sommarjobb. Man, ca 25 år, sökes till reklamfilmsinspelning i Jönköping, Lön: 999 kr
Statist.se Jönköpings län - Jönköping Deltidsanställd
Ej angett
Statister/Skådespelare - Extrajobb, sommarjobb. Mamma med två barn , Lön: 5 000 kr
Statist.se Jönköpings län - Jönköping Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 59902