Jobbet Redovisningsekonom till Redovisningsbyrå i centrala Göteborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom till Redovisningsbyrå i centrala Göteborg! publicerad av Amendo Bemanning

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Nu söker vi dig som vill arbeta som uthyrd Redovisningsekonom till Redovisningsbyrå i centrala Göteborg. Tjänsten kommer att starta som ett konsultuppdrag men goda chanser till anställning hos företaget finns efter 6 månader. Det finns även möjlighet om du har eget företag att gå in som underkonsult för Amendo. Tjänsten startar omgående så tveka inte utan ansök redan idag!

Arbetsbeskrivning
Arbetet kommer bestå av; Löpande redovisning Månadsavstämningar Kontakt med kund angående betalningar Hantering utav leverantörsfakturor Bankavstämningar Manuella betalningar Moms- och arbetsgivardeklarationer Bankbetalningar Balansavstämningar Månadsrapporter Månads och Årsbokslut Moms och Inkomstdeklarationer Arbetsgivardeklarationer

Kvalifikationer och egenskaper
För tjänsten ser vi att du har minst 2 årig YH utbildning, alternativt 3 årig universitetsutbildning inom Ekonomi och redovisning. Goda kunskaper i svenska och engelska. För tjänsten krävs vidare minst 2 år erfarenhet utav löpande redovisning med momsdeklarationer, leverantörsbetalningar och månadsbokslut samt gjort årsbokslut Meriterande är erfarenhet av årsredovisning enligt både K2 och K3, samt inkomstdeklarationer. Som person är du positiv och social. Du är ansvarstagande och strukturerad samt har en god kommunikativ förmåga. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete inom t ex Redovisningsbyrå och är van vid interna och externa kontakter.

Om företaget
Redovisningsbyrån har trevligt kontor mitt i centrala Göteborg.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Detta får du som konsult på Amendo Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Heléne Hansson 072-716 81 82 helene.hansson@amendo.se

Referens

4153

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till