Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsekonom till Randstad Finance jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningsekonom till Randstad Finance på Randstad AB

Redovisningsekonom till Randstad Finance

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du intresserad av att arbeta som konsult och har tidigare erfarenhet av arbete som kvalificerad redovisningsekonom eller Financial Controller?

Är du en nyfiken person som med jämna mellanrum vill se nya arbetsplatser och stimuleras av utmaningar som nya processer och högt tempo? Då kan en karriär som konsult hos oss på Randstad Finance vara något för dig! ansvarsområde.

Arbetsuppgifterna kan omfatta allt från löpande redovisning, upprättande av månads-, kvartals- och årsbokslut, deklarationer och skapande av årsredovisning till rapportering, budgetering och finansiell uppföljning. 

Randstad Finance är specialister inom ekonomi. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Finance står din personliga utveckling i fokus och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


På Randstad Finance har vi ett stort nätverk av konsulter som arbetar inom en mängd olika ekonomiroller, företag och branscher. De ansvarsområden du får som konsult kan därmed variera beroende på erfarenhet och uppdrag. 

Ta chansen att få bli en av våra framgångsrika ekonomikonsulter. För att omväxling i karriären är roligt och utvecklande!kvalifikationer.

Vi söker dig som har några  års erfarenhet av arbete som Financial Controller och/eller kvalificerad redovisningsekonom. Du talar och skriver flytande svenska och engelska och har goda kunskaper i Excel. 

Vi ser gärna att du har utbildning från högskola/universitet med inriktning mot ekonomi.

Då du som konsult på Randstad Finance kommer att arbeta på olika bolag med olika förutsättningar behöver du vara en flexibel och social person som kan anpassa dig väl till en föränderlig omvärld. Som ekonomikonsult är det också viktigt att kunna arbeta strukturerat och lösningsorienterat, att möta deadlines samt vara noggrann och ansvarstagande inför sina arbetsuppgifter. 


För att säkerställa hög kvalitet i våra processer och för att kunna matcha dig med rätt uppdrag genomför du som kandidat ett färdighetstest anpassat till den erfarenhet och kunskap du har. Innan anställning görs även referenstagning, en kreditkontroll och ett utdrag ur belastningsregistret. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. ansökan.


Varmt välkommen med din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201364244