Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsekonom till Novavax i Uppsala jobb i Uppsala på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningsekonom till Novavax i Uppsala på Randstad AB

Redovisningsekonom till Novavax i Uppsala

Randstad AB Uppsala, Uppsala län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du en rutinerad och engagerad redovisningsekonom som vill arbeta i ett internationellt bolag med stark lokal förankring? På Novavax blir du en del av ett härligt gäng ekonomer och får en bred roll med möjlighet till vidareutveckling.

Novavax ligger i framkant i utvecklingen av vacciner och utvecklar vaccin mot bland annat malaria och Covid-19. Med anledning av nuvarande pandemi är bolaget inne i en expansiv fas. 


ansvarsområde.

Som redovisningsekonom hos Novavax kommer du att arbeta med löpande redovisning, leverantörsfakturor, in- och utbetalningar, avstämningar samt vara behjälplig med månadsbokslut och upprättande av årsbokslut och årsredovisning. I rollen ingår också ansvar för veckovis kassaflöderapportering till moderbolaget. Du har kontakt internt för att stötta cheferna och ett nära samarbete med kollegorna på ekonomiavdelningen. 

Ansvarsområden och arbetsuppuppgifter:
  • Löpande bokföring
  • Leverantörsreskontra
  • In- och utbetalningar
  • Avstämning av balanskonton
  • Kassaflöde – veckovis rapportering till moderbolaget
  • Delaktig i månadsbokslut och årsbokslut
  • Behjälplig vid upprättande av årsredovisning
  • Administration av leverantörsreskontrasystem samt inköpssystem
Vid huvudkontoret i Uppsala arbetar idag drygt 200 personer och ekonomiavdelningen består av 7 personer. Bolaget sitter i expanderade och nyrenoverade lokaler och har en familjär företagskultur.


arbetstider.

Tjänsten är tillsvidare på heltid, med start så snart som möjligt med beaktande av uppsägningstid. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som är lägst gymnasieekonom som har flera års erfarenhet av både löpande redovisning och upprättande av bokslut. Det är meriterande med kunskap inom koncernredovisning och erfarenhet av Sarbanes Oxley Act (SOX). Har du tidigare jobbat med redovisning av lager är det en fördel.

Du är van att arbeta i affärssystem och har goda systemkunskaper. Det är meriterande om du har arbetat i SAP. Du behärskar svenska och engelska obehindrat både tal och skrift och är van Excelanvändare.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i din roll som redovisningsekonom hos Novavax är det viktigt att du är van vid att självständigt planera och organisera ditt arbete. Att du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete är en självklarhet för dig. Som person är du strukturerad, analytisk och proaktiv och har en god kommunikativ förmåga. Du har lätt för att samarbeta och drivs av utmaningar och utveckling. Du trivs både med att arbeta i team och självständigt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


erfarenhet.

Vi ser gärna att du har minst 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet.


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2021-09-28, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar Novavax med Randstad Finance. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Kristina Rostedt, [ Email address blocked ] , 070-146 41 85 alternativt Fredrik Patcha, [ Email address blocked ] , 070-368 18 82 om du har frågor. Ansökan sker på [ Link removed ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201356879