Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsekonom till Malmö jobb i Malmö på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningsekonom till Malmö på Randstad AB

Redovisningsekonom till Malmö

Randstad AB Malmö, Skåne län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du intresserad av att arbeta som konsult och har tidigare erfarenhet av arbete som redovisningsekonom? 

Är du en nyfiken person som med jämna mellanrum vill se nya arbetsplatser och stimuleras av utmaningar som nya processer och högt tempo? Då kan en karriär som konsult hos oss på Randstad Finance vara något för dig! 


ansvarsområde.

I dina arbetsuppgifter kan det ingå att arbeta med löpande redovisning, projektredovisning, avstämningar, skatt, moms, anläggningsregister, försäkringar, deklarationer, budgetering och finansiell uppföljning. Du kan även komma att vara delaktig upprättande av månads-, kvartals- och årsbokslut. I rollen ingår även andra vanligt förekommande administrativa uppgifter som tillhör en ekonomiavdelning.  

På Randstad Finance har vi ett stort nätverk av konsulter som arbetar inom en mängd olika ekonomiroller, företag och branscher. De ansvarsområden du får som konsult kan därmed variera beroende på erfarenhet och uppdrag. 

Ta chansen att få bli en av våra framgångsrika ekonomikonsulter. För att omväxling i karriären är roligt och utvecklande!


kvalifikationer.

Du har högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.

Som person är du noggrann, strukturerad, ansvarsfull och vill växa i din roll. Du har en analytisk ådra och en fallenhet för att hitta lösningar och på ett effektivt sätt hantera dem. Din goda kommunikationsförmåga och sociala framtoning kommer väl till pass, då du i denna roll har många kontaktytor både inom och utanför organisationen. Att vara en positiv och prestigelös lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra och hjälpa till där det behövs ses som en självklarhet för dig. 

Systemmässigt förväntar vi oss att du med lätthet kan ta dig an nya system. Att du har väldigt goda kunskaper i Excel ser vi som självklart.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


ansökan.

Urval och intervjuer sker löpande, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Mette Andersson, Konsultchef, [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201373323