Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsekonom till långt uppdrag hos trivsam koncern på Söder jobb i Stockholm på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningsekonom till långt uppdrag hos trivsam koncern på Söder på SJR AB

Redovisningsekonom till långt uppdrag hos trivsam koncern på Söder

SJR AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Vi på SJR har nu ett konsultuppdrag för dig som vill utvecklas vidare inom ekonomi. Vi söker dig som har jobbat som redovisningsekonom i några år och vill arbeta i en trivsam koncern på Söder. Hos vår kund som är ett ledande bolag inom samhällsbyggnad får du i denna tjänst arbeta brett i ett konsultuppdrag som löper över ett års tid.

Arbetsuppgifter 

I denna tjänst kommer du att ingå i ett team om sex personer, stötta främst med det löpande arbetet men även rapportering i bolagets koncernredovisningssystem.

  • Ansvara för flödet och systemunderhåll i leverantörsreskontrasystemet
  • Betalningar
  • Banktransaktioner och avstämningar av bankkonton
  • Månads- och årsbokslut för koncernens mindre bolag men även stötta moderbolaget som är en stiftelse
  • Upprättande av inkomstdeklarationer

Vidare kommer du behöva stötta övriga teamet med diverse arbetsuppgifter samt vara med att förbättra processer och arbetssätt.

Vem är du 

Vi söker dig som har en universitetsutbildning eller liknande inom ekonomi och har jobbat med redovisning ett par år. Du har förståelse för hela flödet och är systemvan. Om du har jobbat i Visma PX och med projektredovisning är det en merit men inget krav. I denna tjänst har du mycket kontakt både internt och externt vilket gör att det kräver att du är social, kommunikativ och flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

För att trivas hos kunden bör du vara driven, ha lätt för att ta egna initiativ och vara prestigelös då du kommer få möjlighet att stötta i många olika uppgifter och projekt. Du är noggrann, strukturerad och har en hög arbetsmoral samtidigt som du är lösningsorienterad. Att du har ett redovisningsintresse är självklart och då kunden ser långsiktigt på denna tjänst kommer du få stöttning inom de områden du behöver, men för att snabbare komma in i tjänsten ställer det krav på att du är snabblärd och effektiv. 

Ansökan 
Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar. 


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. 
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. 

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel:Redovisningsekonom till långt uppdrag hos trivsam koncern på Söder

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1325291-273861