Jobbet Redovisningsekonom till kund i Växjö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Redovisningsekonom till kund i Växjö publicerad av StudentConsulting

Heltid
Växjö
0,00kr/ år
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en noggrann person med intresse för redovisning som vill arbeta i en utmanande roll med varierade arbetsuppgifter och letar efter ett jobb i höst? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en redovisningsekonom till vår kund i Växjö. Arbetsuppgifterna kommer innebära:

• Bokningar och avstämningar av transaktioner på koncernens bankkonton. Slutlig avstämning av balanskonton kopplade till bank.
• Kravhantering – räntefakturering, påminnelsehantering samt inkassohantering både in och ut.
• Hantering och bokning av tvistiga och osäkra kundfordringar. Slutlig avstämning av balanskonton kopplade till dessa bokningar ingår.
• Hantering punktskatter.
• Granskning av bokföringsorder som utförs av ekonomer i linjen, inkluderar granskning av bokningar på balanskonton.
• Periodstängning i ekonomisystemet. Inkluderar kontroller, rapportkörningar, stängning av period samt bokning av resultat.
• Göra valutjusteringar gällande kund- och levreskontraposter.
• Framtagning och granskning av bokslutsdokumentation.
• Avstämningar av kund- och leverantörsreskontran vid periodstängningarna.

Tjänsten är placerad på reskontraavdelningen och inriktar sig mot redovisnings/fördjupningskaraktär. Arbetsuppgifterna kommer utföras för hela den svenska delen i koncernen. Vår kund är ett fristående statligt ägt bolag med verksamhet i hela Sverige. Tjänsten är på heltid med start i augusti/september eller enligt överenskommelse. Placeringsort är Växjö. Detta är en långsiktig tjänst.

Detta söker vi:

Vi söker dig med en civilekonomexamen med inriktning redovisning/controller eller likvärdig erfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från redovisningsarbete men du kan även vara på väg att ta din examen och söka efter din första arbetserfarenhet. Som person är du nyfiken, engagerad, ansvarsfull och noggrann som älskar att lösa problem och vill arbeta i en bred roll inom ekonomiområdet. Du trivs att arbeta i team och tar gärna stort eget ansvar. Vi tillämpar löpande intervjuer och urval där tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40803

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn005 - Växjö).