Jobbet Redovisningsekonom till internationellt modebolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom till internationellt modebolag publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en redovisningsekonom till vår kund, ett internationellt världsledande modeföretag med placering i Liljeholmen. Du kommer tillhöra deras redovisningsavdelning. Detta är ett konsultuppdrag med start i september 2019 och löper fram till februari nästa år.

Arbetsbeskrivning:

Du kommer supportera Sälj och Lager teamet i deras dagliga arbete med löpande bokföring för 48 länder. Du kommer även vara support för andra funktioner i bolaget. Du kommer vara ansvarig för att generera och säkerställa måntaliga och årliga rapporter samt säkerställa att IFRS följs generellt samt säkerställa kvaliten av teamets ansvarsområden genom analys av rutiner, bokningar och avstämningar samt betalningar.

Arbetsuppgifter:

  • Bokföring
  • Analys och undersökningar
  • Kontoavstämningar

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant universitetsexamen inom ekonomi och har minst 5 års arbetslivserfarenhet av likande arbetsuppgifter. Du har god analytisk förmåga, är nyfiken och snabblärd. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Vidare är van Excel användare.

Du erbjuds

Du erbjuds ett spännande uppdrag i en internationell arbetsmiljö på ett världsledande modebolag med högt i tak och passion för vad de gör. Detta är ett heltidsuppdrag med start i september 2019 och som löper fram till februari.

Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Ansök på: www.jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall, sophie.hersvall@jurek.se.


Referens

F42BB233CE86411E82A727AB9C8763A8

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till