Jobbet Redovisningsekonom till internationellt bolag i Södertälje har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom till internationellt bolag i Södertälje publicerad av SJR AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Detta är rollen fö dig som har några års erfarenhet av kvalificerad redovisning, och vill komma in på ett stort och välkänt bolag där du kan bidra med dina idéer och ditt nytänkande!

SJR söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom, som kommer att vara verksam i ett internationellt bolag som erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsroll. Du kommer att sköta redovisningen från ax till limpa för två av koncernens bolag, och dina uppgifter inkluderar bland annat

  •  Löpande redovisning
  • Månads- och årsbokslut
  • Årsredovisning
  • Rapportering
  • Skatte- och moms deklarationer

Du kommer att tillhöra ett redovisningsteam om 10 personer, och vår kund sitter i Södertälje. Uppdraget startar omgående och omfattar inledningsvis 6 månader. Därefter finns stor chans till förlängning hos vår kund.  

Din bakgrund
Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet, samt ett par års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Du hanterar månads- och årsbokslut samt årsrapportering självständigt. Du trivs i en miljö med komplex redovisning, och har goda kunskaper i ekonomisystem samt i Excel.

Du har en god kommunikativ förmåga och hanterar svenska och engelska i tal och skrift utan problem.

Som person är du noggrann, strukturerad och bra på att prioritera. Du är framför allt benägen att tänka nytt och utmana gamla invanda processer med nya idéer.

Varmt välkommen med din ansökan! 
 

Ansökan 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gustav Kendel på 076-647 16 45. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-XX-XX. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar. 


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner – Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Redovisningsekonom

Referens

teamtailor-217785-87589

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till