Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsekonom till internationell, spännande kund jobb i Halmstad på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningsekonom till internationell, spännande kund på Lernia

Redovisningsekonom till internationell, spännande kund

Lernia Halmstad Heltid

Just nu söker vi en redovisningsekonom med erfarenhet som produktions controller till vår kund, ett stort internationellt bolag beläget i Halmstad.

Du kommer att starta som inhyrd konsult via Lernia bemanning, rollen har goda utvecklingsmöjligheter och det finns också goda möjligheter att anställningen gör över till en anställning hos vår kund efter 6 månader. 

Så är du nyfiken på nya utmaningar då kan detta vara uppdraget för dig! Välkommen med din ansökan.

Vilka är vi?

Vi på Lernia Bemanning arbetar alltid med våra anställda i fokus. Du får chansen att arbeta hos attraktiva arbetsgivare där du utvecklas och möjligheten att hitta ditt drömjobb. Din konsultchef finns där för dig och hjälper stöttar dig vid behov. Hos oss får du marknadsmässig lön, kollektivavtal och försäkringar. Du ska kunna fokusera på ditt arbete, resten fixar vi.

Vi vill helt enkelt forma framtiden tillsammans med dig!

Vad innebär rollen?

Rollen är en nyckelfunktion inom bolaget med många olika kontaktytor både internt och externt. Arbetet som Produktions-controller innebär traditionella controlleruppgifter så som budget, avstämningar, uppföljningar och analyser, priskalkyleringar, lageravstämningar och inventeringar. Arbetsuppgifterna omfattar bokföring, månads- & årsredovisning, avstämning av konton, kostnadsanalys och kostnadsberäkning, inventering mm.

Vem söker vi?


För att passa i rollen tror vi att du är civilekonom eller motsvarande och har några års erfarenhet som redovisningsekonom och controller, du har en god kommunikationsförmåga och trivs att arbeta i en global miljö. Tidigare erfarenhet av budgetarbete i tillverkande bolag och god erfarenhet inom redovisning är mycket meriterande. Som person är du strukturerad och har förmågan att både se detaljer och helheten. Vidare kommer du att ha många kontaktytor, därför skall du våga ta tag i problem och frågor och vara lösningsorienterad. Du är leveranssäker, självständig och har förmågan att prioritera din tid på ett effektivt sätt för att möta deadlines. Slutligen är du initiativtagande, flexibel och kan arbeta proaktivt i en föränderlig miljö.

Du behöver ha obehindrade kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Du behöver också vara en mycket  van och erfaren SAP användare.

Information
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Annette Klang [ Link removed ] , Tel 0722-541373

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

Tillträdesdag
Omgående/Enligt överenskommelse

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning/Heltid/Halmstad

Vi tillämpar visstidsanställning 6 månader med mycket god chans till övertag av kund om alla parter är nöjda.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 180702