Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsekonom till ICA Affärsservice jobb i Västerås på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningsekonom till ICA Affärsservice på ICA

Redovisningsekonom till ICA Affärsservice

ICA Västerås, Västmanlands län Heltid

Redovisningsekonom till ICA Affärsservice

Välkommen till oss på ICA Affärsservice som är en del av ICA Sverige AB och tillhör ICA Gruppen! Här erbjuder vi tjänster och är rådgivande inom ekonomi och löneadministration till ICA Gruppens koncernbolag och till ICA-butiker i hela Sverige.  

Hos oss på ICA Affärsservice finns en spännande blandning av den stora koncernens styrka med den enskilda handlarens entreprenörsanda. Här finns också en unik möjlighet att lära känna många olika branscher. Vi är i ständig förändring och det händer alltid nya saker vilket leder till utvecklande arbetsdagar. ICA ligger i framkant när det gäller många områden och ICA Affärsservice satsar hela tiden på innovation inom ekonomi- och lönetjänster för framtiden.

Som en del av ICA Affärsservice kommer du att arbeta tillsammans med många engagerade kollegor som är professionella, mycket kompetenta och sätter en stolthet i att alltid göra våra kunders vardag enklare. Vill du så finns fantastiska möjligheter att utvecklas med oss!

Det här är ditt blivande jobb

Du kommer tillhöra Butiksekonomi som är den del av ICA Affärsservice som säljer redovisningstjänster och ekonomisk rapportering till ICA-butiker i hela landet. Vi befinner oss mitt i en förändringsresa med många spännande utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Butiksekonomis organisation är teambaserad och du kommer att ingå i ett team tillsammans med andra Redovisningsansvariga och Kundansvariga.

Du kommer hantera ICA butikernas bokföring, avstämningar, skattedeklarationer, framtagande av månadsrapporter och visst bokslutsarbete. Du kommer att ha en nära dialog med ICA butikerna och även deras kunder och leverantörer. Dessutom kommer du ha ett 50-tal kollegor som har samma arbetsuppgifter. Du kommer att åka på kundbesök till några av dina kunder runtom i Sverige under året.
 

Vem är du?
Du har avslutat din högskole- eller universitetsutbildning eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser att du arbetat med löpande redovisning minst två år. För att trivas i rollen är du positiv, nyfiken och har en stark vilja att lära dig nya saker. Du känner även igen dig i att vara strukturerad och gillar att driva det du tar dig an framåt. Du tycker det är kul med ständig förändring och har förmågan att snabbt prioritera när det kommer ad hoc uppgifter. Du behöver vara effektiv och ha lätt för att lära då det är ett högt tempo hos oss. Självklart har du god kommunikativ förmåga och är en bra lagspelare.

Du förväntas kunna planera och prioritera ditt arbete på ett självständigt sätt och ta ett gemensamt leveransansvar mot kunden tillsammans med övriga i teamet. Vi ser att du har förmåga att prestera och leverera i vardagen och under arbetstoppar. De främsta utmaningarna är att strukturera och prioritera rätt samt att hålla deadlines.

Vi arbetar dagligen med lärande och självledarskap för att vinna framtiden tillsammans, och några nyckelord för oss är ansvarsfull, proaktiv och modig.

Anställningsform

Vikariat 11 månader, med möjligheter till förlängning.

Tillträde

2021-10-01 eller efter överenskommelse


Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chefer:
[ Email address blocked ] , 021-16 34 81, [ Link removed ]

Fackliga kontakter

Unionen: Umit Dag, 010–422 15 98, [ Link removed ]

Akademikerföreningen: Kontaktas via mailbox: [ Link removed ]

Sista dag för ansökan 
Välkommen med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2021-09-21.

Urvalet kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdag har passerats.

Vi på ICA har ett stort behov av ny kompetens. Vi fortsätter därför att rekrytera som vanligt, även under tider av Coronasmitta. För din och vår säkerhet väljer vi att genomföra anställningsintervjuer via video och telefon i första hand. Välkommen till oss! 

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0014221