Jobbet Redovisningsekonom till Humlegården har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom till Humlegården publicerad av Boardtalk

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Humlegården Fastigheter är ett fastighetsbolag i Länsförsäkringsgruppen. Humlegården äger och förvaltar fastigheter med ett marknadsvärde på cirka 25 miljarder kronor och förvaltar ytterligare två fastigheter. Fastigheterna finns huvudsakligen i Stockholms innerstad, Solna och Sundbyberg - den del av Stockholmsregionen som har störst tillväxt.

Humlegården är cirka 90 anställda. Med stort engagemang och fokus på kundnytta vill företaget bidra till hyresgästernas affärsverksamhet. Hållbarhet och god arkitektur i kombination med hög kvalitet och nytänkande är centrala frågor.

Tjänsten

Som redovisningsekonom är du en del av ett team på fem personer som jobbar brett med redovisning. I arbetsuppgifterna ingår allt från löpande bokföring, avstämningar, moms, anläggningsregister, månads- och kvartalsbokslut, årsredovisning samt projektstängningar. Du är placerad i det moderna kontoret vid Engelbrektsplan och rapporterar till gruppchefen för Redovisning och hyresadministration. Du deltar även i projekt inom ekonomiområdet samt eftersträvar ständig förbättring av rutiner och processer för att göra organisationen mer effektiv.

Personliga egenskaper

Humlegården söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har några års erfarenhet av redovisning inom ett fastighetsbolag. Har du en bakgrund som bolagsekonom är det starkt meriterande då du kommer självständigt ansvara för ett antal av gruppens bolag. Vi tror att du har goda kunskaper i MS Office samt talar och skriver svenska flytande. Erfarenhet av Visma är meriterande. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du är drivande, självgående och trivs med ett stort eget ansvar och ett strukturerat arbetssätt. Du har en utvecklad social förmåga som främjar teamarbetet samt en kommunikativ fallenhet för att hantera många interna kontakter.

Din ansökan

Ta chansen att arbeta på ett framgångsrikt bolag i fastighetssektorn! Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Mats Holmberg, tel. 072-8532313. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Referens

teamtailor-203839-81492

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till