Jobbet Redovisningsekonom till Gasum i Linköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Redovisningsekonom till Gasum i Linköping publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Linköping
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en erfaren redovisningsekonom? Vill du arbeta på ett bolag där du kan göra stor skillnad och vara med och påverka? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Energibolaget Gasum är en nordisk expert inom gassektorn, som tillsammans med sina samarbetsparter bygger broar för ett koldioxidneutralt samhälle till lands och sjöss. Bolaget levererar energi för el- och värmeproduktion till industrin samt land- och sjötransporter. Gasum är den ledande leverantören av biogas i de nordiska länderna. De har sitt huvudkontor i Finland och den svenska verksamheten utgår från Linköping. Nu söker de efter en ny kollega inom redovisning som kan vara med i företagets fortsatta expansion.

I rollen som Redovisningsekonom har du det övergripande ansvaret d för den ekonomiska redovisningen i företaget med ett stort ansvar gentemot bolaget. Du kommer att få arbeta, vara ansvarig över Kund- och Leverantörskontra, redovisa budgetering samt rapportering. Vidare arbetar du med månads- och årsbokslut, momsdeklarationer samt ansvara över myndighetskontakter. Tjänsten kommer att bestå av både rutinarbete samt variation.

I rollen som Redovisningsekonom:
• Ansvara för deklarationer
• Kund- och Leverantörsreskontror
• Ansvara för anläggningsregistret
• Bistå med hjälp och kunskap vid budgetprocessen
• Analysera ev. avvikelser som uppkommer i redovisningen
• Rapportering
• Ha avstämningsmöten med projekt samt produktion
• Månadsbokslut per kostnadsstället sam rapportering av dessa
• Årsbokslut och årsredovisningar
• Momsdeklarationer

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos Gasum där StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Gasum har valt StudentConsulting som samarbetspartner i denna rekryteringsprocess och frågor som rör tjänsten hänvisas därför till StudentConsulting. Arbetstiderna är normal kontorstid, måndag-fredag, möjlighet till flextid finns. Tillsättning av tjänsten sker så snart som möjligt i överenskommelse med kandidaten.

Detta söker vi:

Vi söker dig som gärna har minst 5 års erfarenhet av redovisning och en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Har du tidigare arbetat inom ett produktionsföretag samt med projektredovisning är det meriterande men inte ett krav. Arbetet kräver förutom goda kunskaper i MS Office, mycket goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska. Du är en flexibel och prestigelös person med förmåga att ta initiativ och ansvar samt använder dig av ett systematiskt arbetssätt. Du är mån om ett gott samarbete med dina kollegor och för dig är det viktigt med bra stämning och trivsel på arbetsplatsen – vilket Gasum kan erbjuda.

Vill du få möjlighet att ingå i ett trevligt och engagerat team som bryr sig om sin kärnverksamhet och ser stor potential att växa och utvecklas framåt? Då vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, via vår hemsida. Vi vill även att du gör de tester som finns tillgängliga i samband med att du registrerar din profil. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44472

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Montörer till Scanfil Åtvidaberg Skill
Business Support Norrköping Lernia
Tekniker med el-erfarenhet sökes! Norrköping Framtiden
Site Manager sökes! Linköping Framtiden
Engagerad Konstruktör Linköping SAAB
Helikoptertekniker Linköping SAAB
Bemanningsansvarig Mjölby Toyota Material Handling
Distriktssäljare Tranås Batteripoolen
Databaser, hur kul är inte det? Linköping Framtiden
Mjukvaruutvecklare inom automotive Linköping Syntronic
Elingenjör Finspång Unik Resurs
Junior Ingenjör som vill utvecklas Norrköping Unik Resurs
Grävmaskinist sökes! Katrineholm Framtiden
Grävmaskinist sökes! Norrköping Framtiden

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till