Jobbet Redovisningsekonom till expansivt bolag i Uddevalla har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom till expansivt bolag i Uddevalla publicerad av Meritmind

Full-Time
Uddevalla

Arbetsbeskrivning

Meritmind-Brightby Bemanning söker nu en redovisningsekonom till vår kund i Uddevalla. Du skall ha några års erfarenhet från en liknande tjänst och trivas i att arbeta i ett expansivt bolag.
Företaget är beläget i Uddevalla och tjänsten är på heltid. Uppdraget är på 6 månader med möjlighet att bli anställd hos kund.

 Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter som redovisningsekonom ingår löpande bokföring, leverantörsreskontra- och kundreskontra, fakturahantering, in- och utbetalningar, valutahantering, avstämning, redovisning av moms, skatt, löneberedning, reseräkningar, behjälplig vid månads- och årsbokslut, balansräkning, övriga avstämningar och administrativa arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi tror att du är en serviceinriktad person då du har daglig kontakt med kollegor, leverantörer samt kunder. Vi tror att du trivs med att arbeta i team,  såväl som självständigt. Du är positiv, social och ansvarsfull. Du har god samarbetsförmåga och gillar, att tillsammans med andra nå uppsatta mål. Som person ska du ska ha ett genuint intresse för ekonomi och drivs av personlig utveckling. Du har förmåga att förstå hela ekonomiprocessen på ett övergripande sätt. Du är strukturerad med en god förmåga att planera och prioritera.

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet från en liknande tjänst. Du har goda kunskaper i Excel och behärskar engelska flytande i tal och skrift. Du är systemvan och det är meriterande om du arbetat i Navision.

Placering:  Uddevalla
Omfattning: 
Heltid

 Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby Bemanning, Jenny Österberg , [ Email address blocked ] . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

Referens

STA-4108313

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till