Jobbet Redovisningsekonom till entreprenörsföretag i Danderyd har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom till entreprenörsföretag i Danderyd publicerad av Andara Bemanning AB

Jobbet utgår om 7 dagar
Full-Time
Danderyd

Arbetsbeskrivning

Vi söker en självständig och prestigelös redovisningsekonom med stark drivkraft och stor nyfikenhet. Som redovisningsekonom ska du arbeta med företagets redovisning från ax till limpa. Du kommer att arbeta i en bred roll som erbjuder stor variation. För rätt person kommer rollen att erbjuda stora möjligheter till utveckling.

Vår kund är ett framgångsrikt och snabbt växande företag med stark entreprenörsanda. Företaget satsar stort på produktutveckling och lansering av nya produkter för att ständigt utveckla sin affär. Företaget arbetar internationellt med både kunder och leverantörer runt om i världen.

Arbetsuppgifter 

Som redovisningsekonom ansvarar du för löpande hantering av redovisningsflödet från fakturor och bokföring till bokslut och rapportering. Exempel på arbetsuppgifter är:

 • Fakturering
 • Löpande redovisning och bokföring
 • Avstämning av huvudbokskonton, inklusive lagerkonton
 • Bokslutsarbete
 • Periodisering
 • Momsredovisning inom Norden
 • Intrastatrapportering
 • Lönehantering

Du har daglig kontakt med företages övriga medarbetare. I rollen ingår även löpande kontakt med kunder och leverantörer i många länder utanför Sverige.

Kvalifikationer 

Ett krav för att axla rollen som redovisningsekonom är att du har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Du har god kunskap om ekonomiska flöden och har självständigt arbetat med redovisning från ax till limpa.  Du är förmodligen civilekonom eller har annan ekonomisk utbildning som kan bedömas som likvärdig. Erfarenhet av olika affärssystem och ett tekniskt intresse är meriterande.

 • Mycket goda kunskaper i Office-paketet (särskilt Excel) är ett krav
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav

Personliga egenskaper 

Vi söker efter en lösningsorienterad och prestigelös person som också är handlingskraftig och ansvarsfull. Du har starkt driv och en ambition att lära nytt och utvecklas. Du är innovativ i ditt arbetssätt och tycker om att vara delaktig i företagets långsiktiga utveckling. Du har förmågan att prioritera och strukturera ditt eget arbetssätt. Du är noggrann, levererar i god tid innan deadline och ditt arbete håller alltid högsta kvalitet. Arbetet ställer krav på goda kommunikativa egenskaper och god samarbetsförmåga. Du är rak och tydlig och tycker om att arbeta självständigt. Genuint intresse och nyfikenhet runt företagets verksamhet och affär är viktigt. Slutligen är du positiv och glad som person.

Mer om tjänsten

 • Direktrekrytering
 • Tillsättning: enligt överenskommelse
 • Omfattning: heltid
 • Placering: Danderyd

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [ Email address blocked ] . Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank. 

Varför jobba på Andara Group?

Våra kunder brukar beskriva Andara Group som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Group Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Group är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara Group är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!

Referens

teamtailor-956529-179544

Om företaget

Varför jobba med oss?
På Andara sätter vi våra medarbetares karriärmål i fokus och vårt mål är att bygga varaktiga relationer. Med ett långsiktigt engagemang bidrar vi till att skapa balans i arbetslivet, framför allt genom att lyssna på våra medarbetare, varandra och på våra kunder.

ANSTÄLLNINGSFÖRMÅNER
Vi erbjuder marknadsmässiga löner och semesterersättning. Din anställning omfattas givetvis även av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag mm.

MEDRYCKANDE MEDARBETARAKTIVITETER
Vi är måna om att du ska känna dig delaktig. Därför anordnar vi regelbundet varierande och roliga aktiviteter för våra medarbetare.

HOS OSS BLIR DU SEDD OCH HÖRD
Vi finns alltid tillhands för att stötta, coacha och ge råd till dig som medarbetare. Vi jobbar flexibelt tillsammans med dig och håller tät kontakt för att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt.

VI ÄR INTE EN BEMANNINGSFABRIK
Vi är tillräckligt stora och starka för att du som konsult ska känna dig trygg hos oss – men vi är inte en bemanningsfabrik där du försvinner och blir en anonym siffra bland tusentals andra siffror. Vi sätter en ära i att bemöta alla våra kandidater med respekt och värdighet och hos oss slipper du bli intervjuad av en 23 åring som just är klar med sin utbildning.

BESÖK GÄRNA VÅR HEMSIDA
Vi platsannonserar inte alla uppdrag vi får in. Det kan t ex bero på att kunden inte vill skylta med att de söker en ny medarbetare och ibland beror det på att det är så bråttom att hitta en kandidat att vi inte hinner. Därför är det en bra idé att besöka vår hemsida www.andara.se/sok-jobb/lediga-jobb/ och proaktivt lägga in dina uppgifter hos oss och därmed bli först med att få information om lediga tjänster och få en personlig kontakt med oss och öka chansen för en perfekt matchning.

VILL DU JOBBA SOM UTHYRD KONSULT – ELLER SÖKER DU NYTT FAST JOBB?
Hos oss kan du välja både och. Vi har alltid spännande uthyrningsuppdrag och vi har också många intressanta rekryteringsuppdrag.

DU ÄR ALLTID VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till