Jobbet Redovisningsekonom till bolag inom logistik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom till bolag inom logistik publicerad av SJR AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

SJR söker en Redovisningsekonom till vår mycket trevliga kund. Du kommer vara inhyrd via SJR under sex månader och därefter finns mycket goda möjligheter till en anställning hos kunden. Kundföretaget arbetar inom logistik och sitter i fina lokaler i centrala Göteborg. Tjänsten startar under hösten, med fördel så snart som möjligt och är på heltid.

Rollen

Rollen innebär att arbeta med löpande bokföring och avstämning av resultat- och balanskonton, månadsbokslut, rapportering, analys av resultat, skatt och momsdeklaration samt vara delaktig i årsbokslut och årsredovisning. Du ingår i redovisningsteamet som består av fyra personer och du rapporterar till Redovisningschef.

Din bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet av redovisning med bokslut och rapportering samt eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du pratar även flytande engelska. Som person ser vi att du är öppen, lättlärd och flexibel. Vidare trivs du i en miljö med mycket förändringar.

Ansökan 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Sandra Hellström på 031-333 54 76. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar. 

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner – Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Redovisningsekonom

Referens

teamtailor-282978-112304

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till