Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsekonom till bolag i Skellefteå jobb i Skellefteå på Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningsekonom till bolag i Skellefteå på Amendo Bemanning

Redovisningsekonom till bolag i Skellefteå

Amendo Bemanning Skellefteå, Västerbottens län Heltid

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med hela ekonomiflödet, såsom fakturering, månads- och årsbokslut. Du arbetar i ett team där ni stöttar varandra i det dagliga redovisningsarbetet mot olika bolag beroende på volymer. 

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
För att passa i denna roll tror vi att du har arbetat i något/några år som redovisningsekonom på ett mindre medelstort bolag. Du har högskole- universitetsutbildning och kommunicerar flytande på svenska och engelska.
Som person är det viktigt att vara samarbetsvillig, kommunikativ och självständig.

För att passa på detta uppdrag så tror vi att du har följande egenskaper och kompetenser:

  • Högskoleutbildning med inriktning mot redovisning
  • Erfarenhet av redovisningsarbete på medelstort bolag
  • Erfarenhet av IT-frågor kopplade till redovisning är meriterande     


Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. [ Link removed ]

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Nygren. [ Email address blocked ] . Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1456514-313149