Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Redovisningsekonom till börsbolaget Hexagon AB job in Stockholm at Invici

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Redovisningsekonom till börsbolaget Hexagon AB på Invici

Redovisningsekonom till börsbolaget Hexagon AB

Invici Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Möjlighet för dig som är nyutexaminerad civilekonom eller dig som är gymnasieekonom med några års arbetslivserfarenhet av redovisning!

Börsbolaget Hexagon ger dig möjlighet att utvecklas på deras huvudkontor centralt i Stockholm. I rollen som redovisningsekonom ansvarar du för den löpande redovisningen för moderbolaget. Du ges möjlighet att lära dig bokföring från grunden och att utvecklas inom bokslutsarbete. I tjänsten ingår även viss del av koncernredovisningsuppgifter. Du ingår i koncernredovisningsteamet och kommer även att ha ett samarbete med skatteteamet och Treasury.

Hexagon är det stora börsbolaget med familjär stämning. Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter och får arbeta i ett team med gott samarbete.

Om uppdragsgivaren
Hexagon är ett världsledande företag inom sensorer, mjukvara och autonoma teknologier. Bolaget sätter data i arbete i syfte att öka effektivitet, produktivitet och kvalitet i lösningar för tillverkningsindustrin, infrastruktur, säkerhet och mobilitet. Deras teknologier gör ekosystem i städer och produktion mer uppkopplade och autonoma vilket bidrar till en skalbar och hållbar framtid. Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har omkring 21 000 anställda i 50 länder och en omsättning på cirka 3,8 miljarder EUR. Läs mer på hexagon.com och följ bolaget på @HexagonAB.

Du får på Hexagon vara del i ett sammansvetsat gäng i ett bolag med en familjär stämning samtidigt som du är del av en global, noterad koncern.

Beskrivning av tjänsten
I rollen som redovisningsekonom är dina arbetsuppgifter:
– Fakturering
– Leverantörsfakturor
– Löpande bokföring
– Betalningar
– Löner
– Pensioner
– Arbetsgivardeklaration
– Momsdeklaration
– Årsredovisningar av småbolag
– Inkomstdeklarationer
– Löpande redovisning i småbolag
– Rapporteringar SCB
– Utskick och avstämning av interna mellanhavanden inom koncernen

Vem är du?
Vi söker dig som är nyutexaminerad civilekonom eller motsvarande och vill få en möjlighet att lära dig bokföring från grunden. Din bakgrund kan även vara gymnasieekonom med ett par års erfarenhet av praktiskt bokföringsarbete. Du har ett generellt systemintresse och är van Excelanvändare.

Som person söker vi dig som trivs med varierande arbetsuppgifter med olika höjd. Det är viktigt att du är noggrann, mån om detaljer samt trivs med ordning och reda. Du är flexibel och har ett prestigelöst förhållningssätt. Du trivs med att ha ett självständigt ansvarsområde där du kan ta tag i problem och komma med idéer och lösningsförslag samtidigt som du självklart arbetar tight med teamet som finns för att stötta. Hexagon är en global koncern och det förekommer kontakt med utländska dotterbolag varför du behöver vara bekväm med engelska i tal och skrift.

Intresserad?
I denna rekryteringsprocess samarbetar Hexagon med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Linder, tel nr 0707-96 95 97. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande och tillsättningen kommer att ske skyndsamt. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och en text om varför du söker rollen. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

 

Rekommenderade färdigheter

Bokföring
Redovisning (Vuxenundervisning)
Pensioner (Personaladministration)

Rekommenderade jobb

Redovisningsekonom till börsbolaget Hexagon AB
Invici Stockholm Heltidsanställd
Sjuksköterska med platsansvar rese- och vaccinmottagning
VaccinDirekt i Sverige AB Uppsala län - Uppsala Heltidsanställd
Ej angett
Projektchef
AMF Fastigheter AB Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 7374