Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsekonom till Aros electronics och Vandewiele Sweden jobb i Göteborg på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningsekonom till Aros electronics och Vandewiele Sweden på SJR AB

Redovisningsekonom till Aros electronics och Vandewiele Sweden

SJR AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


                       

Aros electronics AB är ett företag i framkant inom integrerade lösningar bestående av elektriska motorer, mekanik och styrelektronik som levereras till kunder över hela världen. Sedan 2021 är Aros electronics och IRO varumärken inom Vandewiele Sweden AB, som gör produkter som används inom industriell automation, textilmaskiner och fordon. Vi är totalt cirka 270 medarbetare och har verksamhet i Mölndal och Ulricehamn.

Till vårt trevliga kontor i Mölndal söker vi nu en redovisningsekonom. Har du en bred bakgrund inom redovisning och trivs att arbeta på ett bolag med stark teamkänsla kan detta vara tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning
Som redovisningsekonom hos oss kommer du att tillhöra vårt ekonomiteam om fem personer som tillsammans sköter redovisningen för våra två bolag. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att avlasta i det löpande på såväl kund- som leverantörssidan samt arbete med avstämningar, moms, intrastat och periodisk sammanställning. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma. Då det är en ny roll finns det goda möjligheter att själv vara med och forma rollen. Vi jobbar i affärssystemet Microsoft Dynamics AX 2012 samt MediusFlow fakturahanteringsprogram.

Din profil
Vi söker dig som har minst några års relevant arbetserfarenhet, du har arbetat brett med bokföring, moms och med både kunder och leverantörer och trivs med dessa uppgifter. Du är troligen utbildad gymnasieekonom eller har en kortare eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Då rollen innefattar en del kontakter utomlands ser vi att du har goda kunskaper i engelska och har du tidigare vana av MediusFlow är det meriterande.

Som person är du strukturerad, noggrann och ansvarstagande samtidigt som du har en hög grad av flexibilitet. Du är anpassningsbar och prestigelös, du hugger i med det som behöver göras. Grundläggande är att du har lätt för att samarbeta med andra, är tillmötesgående och kommunikativ. Du ser dig som en uttalad lagspelare där det viktigaste är det teamet levererar tillsammans. Uppskattar du en varierad arbetsdag och vill arbeta i en öppen miljö präglad av gemenskap och högt i tak kan du vara den vi söker!

Ansökan 
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson på 031-333 54 85. Sista ansökningsdag är 12 augusti. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy [ Link removed ]  

Titel: redovisningsekonom

 

Rekommenderade jobb

Redovisningsekonom till Aros electronics och Vandewiele Sweden
SJR AB Göteborg Heltid
SJ söker en Tax Controller med redovisningsbakgrund
ogunsen executive search Stockholm Heltidsanställd
Utvecklingsingenjör av produktionstestssystem till Aros electronics
Friday Tech Recruitment Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1247091-258800