Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsekonom till Aptiv i Göteborg jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningsekonom till Aptiv i Göteborg på Randstad AB

Redovisningsekonom till Aptiv i Göteborg

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vill du göra mer än att bara föreställa dig hur vi i världen kommer att förflytta sig i morgon? Här är din möjlighet att bli en del av finance-teamet hos Aptiv, ett globalt innovationsbolag som bland annat utvecklar och tillverkar elsystem till fordonsindustrin. Aptiv har ett eget tech center i Göteborg i närheten av Liseberg, med nästan 300 anställda, och representanter från över 15 olika nationaliteter. Optimism och aktivitet präglar arbetet hos Aptiv, liksom filosofin att arbeta mot hållbarhet och inkludering. Nu rekryterar Aptiv sin nästa kollega inom redovisning till sin ekonomiavdelning, där man kommer att få ett eget ansvarsområde i form av redovisningen för ett dotterbolag, och samtidigt möjlighet att utvecklas som ekonom inom det större sammanhanget i börsnoterade Aptiv. 


ansvarsområde.

Rollen som redovisningsekonom hos Aptiv innehåller två huvudsakliga ansvarsområden. Den ena delen är att självständigt sköta redovisningen för ett av dotterbolagen, Movimento, som har specialiserat sig på säkra, sömlösa programuppdateringar över nätet. Som redovisningsekonom för Movimento, sköter du helheten inom redovisning för bolaget, som innebär ansvar för fakturahantering, löpande redovisning, cashflow-rapporter, ett fåtal löner, bokslut, moms, skatt, deklaration, årsredovisning, och rapportering till ekonomichefen för Movimento i USA. Här är det viktigt att vara självgående och planera sitt arbete samt att arbeta efter tighta deadlines.
Den andra delen av tjänsten, är kopplat till Aptivs’ ekonomi-team på plats som består av tre personer, varav redovisningsansvarig leder arbetet. Du blir involverad i olika frågor som rör koncerngemensamma aktiviteter, redovisning, moms och skatt, myndighetsrapportering och statistik, samt stöttar två controllers med rapportering för två olika divisioner i bolaget. Här kommer det på sikt att finnas utvecklingsmöjligheter för dig, att ta ansvar för olika uppgifter och projekt inom Aptiv. 


arbetstider.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med start enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. 


kvalifikationer.

Du behöver ha en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och flera års erfarenhet av självständigt redovisningsarbete inklusive ansvar för bokslut, och viss lönekunskap. Du kommunicerar fritt på både engelska och svenska i tal och skrift. Har du erfarenhet av SAP är detta meriterande. Erfarenhet från redovisningsbyrå eller revision är även detta meriterande, liksom praktisk erfarenhet av/ kunskap om US GAAP.

Det är en förutsättning att du som person trivs i en självständig roll, men samtidigt uppskattar att ha kollegor runt dig där alla hjälps åt där det behövs. Du trivs i det stora globala sammanhanget och har en prestigelös approach till ditt arbete. Du har en stor dos av eget ansvar i tjänsten i allt från bokslutsarbete till fakturafrågor. Intresse av att lära sig mer inom ekonomi, systemintresse och drivet att se till att saker händer, kommer att hjälpa dig att trivas och att bli framgångsrik i rollen.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


ansökan.

Vi vill ha din ansökan senast 2021-10-26. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
I den här rekryteringen samarbetar Aptiv med Randstad Finance. Vill du veta mer så kontakta ansvarig rekryteringskonsult hos Randstad Finance: Maria Hellström, [ Email address blocked ]  
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201359146