Jobbet Redovisningsekonom till ABB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom till ABB publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet inom redovisning? Hos ABB erbjuds du utöver en bred och varierande roll som redovisningsekonom även möjligheten jobba på en arbetsplats som är ledande inom digitala industrier.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar till och med årsskiftet. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos ABB. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

ABB är en pionjär inom banbrytande teknik med ett omfattande erbjudande för digitala industrier. Med över 130 år av innovation är ABB idag ledande inom digitala industrier med fyra kundfokuserade, globalt ledande affärsområden: Electrification, Industrial Automation, Motion samt Robotics & Discrete Automation som stöttas av den gemensamma digitala plattformen ABB Ability™. Med säte i Zürich, Schweiz, sysselsätter företaget 144 000 personer och verkar i mer än 100 länder. I Sverige har ABB ungefär 7 800 medarbetare och finns på cirka 30 orter. Stora verksamhetsorter är Västerås med cirka 3 700 medarbetare och Ludvika med cirka 2 700 medarbetare. I rollen som redovisningsekonom är du placerad på avdelningen Accounting, Reporting & Transactional Tax i Västerås. Teamet består av rapporterings- och redovisningsspecialister.

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom på ABB är ditt huvudsakliga fokus att arbeta med månads- och kvartalsrapportering enligt globalt rapportpaket. Du samarbetar nära med dina kollegor på avdelningen och är en del av ett välfungerande rapporteringsteam. Vidare ingår även andra arbetsuppgifter inom redovisning samt mindre utredningar och felsökningar.

Formella krav

• Minst fem års erfarenhet inom redovisning och rapportering • Har tidigare arbetat i globala koncerner • Goda kunskaper inom Excel • Erfarenhet från SAP ERP och rapporteringsverktygen SAP BPC och Hyperion är meriterande • Flytande i svenska och engelska i tal och i skrift För att trivas i rollen är du van att självständigt arbeta med redovisningsfrågor. Som person är du nyfiken och drivande och tar reda på den information som du behöver för att genomföra ditt arbete på bästa sätt. Du är initiativtagande och kommer gärna med idéer och förbättringsförslag. Slutligen är du kommunikativ och trivs väl i samarbete med andra.

Övrig information

Start: Omgående Plats: Västerås Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: ekonomi, ekonom, redovisning, redovisningsekonom, rapportering, ABB, Västerås

Referens

2767601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till