Jobbet Redovisningsekonom sökes till stort bolag inom dagligvaruhandel! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom sökes till stort bolag inom dagligvaruhandel! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

Har du minst 2-3 års erfarenhet inom ekonomirelaterat arbete och goda kunskaper inom företagsekonomi? Är du driven, ansvarstagande och med ett högt kundfokus? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu en junior redovisningsekonom inom kundreskontra till vår kund som är ett stort bolag inom dagligvaruhandeln. I rollen som redovisningsekonom så kommer du att ha en bred roll med ett stort ansvar gentemot bolaget och dess butiker.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
- Månadsutbetalningar till butiker och jämföra bokningar
- Fakturera butiker genom att bl.a. debitera kostnader och kreditera kampanjrabatter
- Diverse problemlösningar och utredningar
- Stäm av balanskonton och utreda differenser
- Agera support till BackOffice

Tjänsten innebär att du kommer att arbeta som konsult för StudentConsulting men din arbetsplats kommer vara hos vår kund i deras fina lokaler i Solna. Uppdraget är på heltid och beräknas starta den 1/8 och löper till och med den 31/1 2020 med eventuell chans till förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en avslutad examen på högskola/universitet eller motsvarande med ekonomiinriktning. Vidare har du minst 2-3 års erfarenhet av ekonomirelaterat arbete sedan tidigare. Som person är du förändrings- och resultatorienterad och mån om att driva och slutföra dina arbetsuppgifter på allra bästa sätt. Vidare har du en god samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt. Vi ser även att du har goda kunskaper i Office-paketet samt att du tidigare arbetat i systemen Basware och/eller SAP. Du behärskar både det svenska och engelska språket flytande, både i tal och skrift. Är det dig vi beskriver ovan? Tveka då inte att skicka in ansökan redan idag! Rekryteringsprocessen avslutas så snart vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49390

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till