Jobbet Redovisningsekonom sökes till redovisningsbyrå! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Redovisningsekonom sökes till redovisningsbyrå! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av redovisning och vill ta nästa steg i karriären? Vill du arbeta på en byrå där du kan göra stor skillnad och vara med och påverka? Då är det här tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en engagerad Redovisningskonsult till vår kund Compentia med kontor i södra Stockholm. Compentia är en fullservicebyrå inom bokföring, redovisning, ekonomi, administration samt lönehantering. Det unika med Compentia är att man arbetar med både implementering av affärssystem och redovisning, och ligger i framkant vad det gäller att utnyttja digitala verktyg. Med fokus på långsiktiga samarbeten med kunden arbetar man i en familjär och relationsskapande miljö.

Som Redovisningskonsult har du ansvar för dina kunder och deras ekonomiska uppgifter. Eftersom du arbetar på en fullservicebyrå kan din vardag och uppdragen vara mycket varierande. Viktigt för att lyckas i din roll är att du är van att arbeta mot kund och arbeta strukturerat med dina uppdrag. Några exempel på arbetsuppgifter är:

• Löpande bokföring
• Ekonomisk rådgivning
• Betalservice
• Faktureringsservice
• Kund- och Leverantörsreskontror
• Avstämningar
• Momsredovisningar/Skattedeklarationer
• Likviditetsplanering
• Budgetering
• Rapportering
• Myndighetskontakter
• Månadsbokslut
• Årsbokslut
• Deklarationer för både företag och privatpersoner
• Momsdeklarationer

I rollen ingår även att delta i förbättringsarbete gällande effektiviseringslösningar, både för kund och internt på Compentia. Stor vikt läggs vid affärssystem och digitala verktyg som kan underlätta vardagen och arbetet. Tjänsten är på heltid och startar när vi har hittat rätt person. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos Compentia AB där StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader som avser att övergå till en tillsvidareanställning. Arbetstiderna är normal kontorstid måndag-fredag. Du är varmt välkommen att maila ansvarig rekryterare om du har några frågor: fredrica.ahlstrand@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig med 2-3 års erfarenhet av redovisning och det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du trivs i en snabbrörlig verksamhet och ser fram emot att arbeta på byrå mot kunder. Du har god datorvana, ett intresse för affärssystem och för att passa i denna roll är det en fördel om du tycker om att utveckla och förbättra processer. Som person är du nyfiken, driven och har en god initiativförmåga. Du är inte rädd för att varken ta emot eller ge hjälp om det behövs. Viktigt för att lyckas i din roll är att du arbetar strukturerat med dina uppdrag, är noggrann och lyhörd.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44326

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till