Jobbet Redovisningsekonom sökes till Nice S.p.A. har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsekonom sökes till Nice S.p.A. publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba med ekonomi och administration? Är du ansvarstagande, har goda kunskaper om finansiell analys och vill arbeta inom en internationell koncern? Läs då mer nedan!

Information om uppdraget:

Nice är en marknadsledande internationell tillverkare av moderna och säkra automationslösningar till hemmet. Företaget syftar till att förbättra livskvaliteten genom att förenkla vardagens rörelser: funktionella produkter med en spännande design som gör att människor kan komma in och lämna sitt hem i full frihet, med största komfort och därmed njuta av sina bostadsområden till fullo. Nice erbjuder enkel integrationen, ett brett sortiment, avancerad elektronik, fin design och det mest kompletta och attraktiva automationssystemet.

Vi söker nu dig som vill arbeta med ekonomi och administration hos Nice i Malmö. Dina huvudsakliga uppgifter kommer innefatta:

* Löpande bokföring, fakturering, leverantörsfakturor, inbetalningar
* Löner
* Balans- och resultaträkning månadsvis
* Säkerställa att redovisningsuppgifter stämmer genom att verifiera och hantera transaktioner
* Förbereda statistik och ta fram nyckeltal
* Sammanställa den finansiella statusen för bolaget
* Finansiella analyser
* Identifiera och lösa eventuella diskrepanser och avvikelser i bokföringen

Du kommer få agera stöttande för ekonomiassistenten som ingår i teamet samt vara involverad i årsbokslut som görs tillsammans med PWC.

I rollen som redovisningsekonom kommer du även att fungera som ansiktet utåt mot kunderna där du ansvarar för orderhantering samt tar emot samtal, förfrågningar och betalningar från kunder. Detta innebär att du kommer fungera som en länk mellan kund, lager och försäljningsavdelning.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda 8-17 men det finns chans till flextid och att strukturera schemat utefter dina önskemål. Det är även ett krav att du är flytande i såväl svenska som engelska då du kommer ha mycket kontakt med kunder i framförallt Norge, Danmark, Sverige, Italien och Tyskland. Tjänsten är en direktrekrytering med tillträde omgående. Rekryteringsprocessen sköts av StudentConsulting, men du blir anställd direkt av Nice. Du kommer även att få en introduktion till arbetsuppgifterna och företagets produkter innan du startar i tjänsten.

Detta söker vi:

Rätt kandidat har en dokumenterad utbildning inom finans/ekonomi (eller likvärdig) samt minst 3-4 års erfarenhet av arbete inom ekonomi-/finansfunktion med liknande uppgifter. Vi ser att du har erfarenhet att arbeta med god redovisningsed och kan dessa lagar och regler. Det är meriterande om du har erfarenhet av IFRS och/eller AX Dynamics 365. Vi söker dig med god datorvana och som har en god kunskapsnivå i Office-paketet, främst Excel. Rollen kräver ett professionellt och effektivt arbetssätt och vana av att arbeta mot deadlines.

Som person är du kommunikativ, snabblärd och gillar att ta stort ansvar. Du har enkelt för siffror och att se detaljer samtidigt som du har ett finansiellt analytiskt sinne och förstår företagets ekonomi på en organisatorisk nivå. Det är ett familjärt kontor där andan är att alla hjälps åt med vad smo behövs göras, vilket är en egenskap vi söker.

Låter detta intressant? Ansök redan idag då vi arbetar löpande med urval.

Sökord: Balansräkning, Ekonom, Löpande bokföring, Finansiell analys, redovisningsekonom

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54640

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till